Ο Β. Παπαγεωργόπουλος έδωσε σήμερα έκτακτη συνέντευξη Τύπου προκειμένου να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχεται για τα σκουπίδια που έχουν κατακλύσει την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος επεσήμανε ότι o δήμος επιταχύνει όλες τις διαδικασίες για τη διενέργεια των διαγωνισμών για την προμήθεια των ανταλλακτικών, ενώ ορισμένοι χαίρονται όταν παρουσιάζεται κάποιο τυχαίο ή μη τυχαίο γεγονός στην πόλη και υποβαθμίζει την εικόνα της.

«Είναι εκείνοι που στηρίζουν την πολιτική του Μνημονίου και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου», είπε και κατονόμασε την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη για την οποία πρόσθεσε πως ο λαός θα δώσει την απάντησή του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και θα τη στείλει στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Ο Β. Παπαγεωργόπουλος και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κ. Καζαντζίδης επισήμαναν ότι η κατάσταση ομαλοποιήθηκε και η καθαριότητα της πόλης αποκαταστάθηκε καθώς έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις από την πλευρά του δήμου.

Στην ερώτηση αν συμμετείχαν στις προσπάθειες καθαρισμού της πόλης και ιδιωτικά απορριμματοφόρα, απάντησαν ότι ο δήμος δέχεται εθελοντική εργασία και χορηγίες από όλους τους Θεσσαλονικείς.