Στις αναφορές στο πρόσωπό του, επειδή συνάντησε και ενημέρωσε τους εκπροσώπους της παράταξης της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) Μιχάλης Ζορπίδης, μιλώντας στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, επισήμανε ότι συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της παράταξης για να τους ενημερώσει για τις θέσεις των επαγγελματιών και του επιμελητηρίου, όπως ακριβώς κάνει με τους εκπροσώπους κάθε κόμματος και κάθε παράταξης.

«Θεωρώ ότι αυτό είναι το καθήκον μου ως προέδρου. Δεν είναι δυνατόν να σου ζητά ο άλλος, όποιος κι αν είναι, να τον ενημερώσεις για τα προβλήματα της αγοράς και τις λύσεις που προτείνεις κι εσύ να λες πως δεν δέχομαι να σε συναντήσω. Δεν συμφωνώ με την Χρυσή Αυγή αλλά θεωρώ ότι είναι χρέος μου να τους ενημερώσω. Τουλάχιστον αυτοί ενδιαφέρθηκαν να πληροφορηθούν τις θέσεις μας. Γιατί ούτε ο κ. Γιαννούλης, ούτε η κ. Νοτοπούλου ζήτησαν συνάντηση με το Ε.Ε.Θ. Φαίνεται ότι δεν μας συμπαθούν ή νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα» τόνισε.

Εξάλλου, ο κ. Ζορπίδης έκανε δημόσια έκκληση ώστε να υποστηριχθούν όλοι οι υποψήφιοι, που είναι μέλη του ΔΣ και του ΕΕΘ και διεκδικούν την εκλογή τους στις προσεχείς εκλογές.