Στο πανέμορφο νησί της Σκιάθου, στην ομώνυμη πρωτεύουσά του, το εστιατόριο «Carnayo» σας προσκαλεί να περάσετε αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και γευστικών απολαύσεων, μέσα σε ένα κομψό περιβάλλον όπου κυριαρχεί το ξύλο και η πέτρα και το δροσίζει η θαλασσινή αύρα.

Tο Restaurant-Bar «Carnayo» λειτουργεί πλέον υπό νέα Διεύθυνση με υπεύθυνο τον κ. Παναγιώτη Τσεκούρα.

Ο χώρος του εστιατορίου απέκτησε το δικό του καλοκαιρινό στυλ έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο φιλικός και οικείος.

Μοντέρνο και πλήρως ανακαινισμένο αποτελεί μία νέα άφιξη για το νησί της Σκιάθου όπου το τρίπτυχο φαγητό-ποτό-μουσική αποτελεί τον ορισμό της απόλυτης βραδινής διασκέδασης.

Το μενού έχει επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή, δίνοντας έμφαση στην εκλεκτή μεσογειακή κουζίνα και χρησιμοποιώντας υλικά απαράμιλλης ποιότητας. Ο έμπειρος chef Γιώργος Σεϊντής και η ομάδα του, δημιουργούν αξέχαστες γεύσεις με ξεχωριστή φροντίδα και μεράκι και προσκαλούν τον καθένα να ζήσει την εμπειρία ενός υπέροχου δείπνου.

Γευτείτε μεταξύ άλλων το φιλέτο σολομού με σάλτσα σαμπάνιας, τις γαρίδες κάρυ με πράσινο μήλο και γάλα καρύδας, το εξαιρετικό τυροπιτάρι Σκιάθου, τη δροσερή σαλάτα Carnayo με φρέσκα λαχανικά, όλα φτιαγμένα με μοναδικό τρόπο και συνοδέψτε τα πιάτα με ένα εκλεκτό κρασί της πλούσιας κάβας ονομαστών ελληνικών κρασιών του εστιατορίου.

Η υψηλή ποιότητα των εδεσμάτων, το άψογο σέρβις από το έμπειρο προσωπικό και η ονειρική ατμόσφαιρα, θα δικαιώσουν την επιλογή σας και θα σας αφήσουν άριστες εντυπώσεις.