Έχετε αναρωτηθεί πώς ένας τόπος επηρεάζει την εκάστοτε ποικιλία σταφυλιού; Ή τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ της οινοποίησης και της απόσταξης; Το πώς μπορεί ένα κρασί να θεωρηθεί vegan ή τι είναι οι βιοδυναμικές καλλιέργειες κρασιού που ακούμε όλο και πιο συχνά; Αυτές και αμέτρητες άλλες απορίες μπορείτε να θέσετε στους κορυφαίους παραγωγούς του κόσμου στην πιο ολοκληρωμένη έκθεση κρασιού, αποσταγμάτων και όχι μόνο, που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Hilton την Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Δοκιμάστε σπάνιες ετικέτες, επιλεγμένα αποστάγματα, πρωτότυπα cocktails, vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, προϊόντα delicatessen και πολλά ακόμα. Η μαγευτική εμπειρία έρχεται να ολοκληρωθεί με τα πρωτότυπα workshops που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Το 13o Cellier Wine Fair έρχεται στο ξενοδοχείο Hilton την Κυριακή 14 Οκτωβρίου
Τα Cellier γιορτάζουν τα 80 χρόνια και σας προσκαλούν να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του Fine Drinking
