Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος έχουν ξεκινήσει από τα ξημερώματα στον κόμβο 13 της περιφερειακής οδού στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και αύριο το πρωί στις 6.

Η κυκλοφορία θα απαγορεύεται στα εξής σημεία:

Από την Ανατολική Περιφερειακή προς την είσοδο του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος». Η κυκλοφορία για όσους κινούνται με κατεύθυνση ανατολικά προς Φοίνικα, αεροδρόμιο «Μακεδονία» κτλ. θα διοχετεύεται δια μέσου της οδού Ποσειδώνος (εμπορικό κέντρο «Μακεδονία»), Κνωσού κτλ. Για όσους κινούνται με κατεύθυνση δυτικά θα διοχετεύεται δια μέσου της οδού Ποσειδώνος (Makro) και Εθνικής Αντιστάσεως.

Από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως (στο ρεύμα προς Φοίνικα, αεροδρόμιο κτλ.) πριν από τον Κ13 και την οδό Μακεδονίας. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στον παράλληλο δρόμο πριν από την οδό Μακεδονίας και θα διεξάγεται επί της οδού Δημοκρίτου.

Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» μετά την οδό Μαρίνου Αντύπα προς Θεσσαλονίκη. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται είτε από την οδό Μαρίνου Αντύπα, είτε από την οδό Ικάρων, Δημοκρίτου, Αίαντος και Εθνικής Αντιστάσεως.