Με αμείωτο κέφι και σε ξέφρενους ρυθμούς γιόρτασε η Αρκαδική πρωτεύουσα την αποκριά, με πάρτι στα μπαράκια της πόλης, ενώ επιτυχία, ενθουσιασμό και κοσμοσυρροή, παρουσίασε το Τριπολιτσιώτικο καρναβάλι που ολοκληρώνεται αυτή την ώρα στην πλατεία Σέχι με δημοτικούς χορούς και τραγούδια.

Η οικονομική κρίση, οι πολιτικοί Έλληνες κι Ευρωπαίοι και τα καμώματά τους και βέβαια η τρόικα, με πιπεράτα συνθήματα ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στο Τριπολιτσιώτικο καρναβάλι.

Περίπου 2.500 καρναβαλιστές σε πολλά γκρουπ χειροκροτήθηκαν θερμά από ντόπιους κι επισκέπτες, που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τα πεζοδρόμια της πόλης, σε όλο το μήκος του δρόμου που πέρασε η καρναβαλική πομπή.

Καρναβαλικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία σήμερα το απόγευμα στο Λουτράκι, το ‘Αργος, το Ναύπλιο, την Μεγαλόπολη και τις Κροκεές Λακωνίας.

Καθαρά Δευτέρα στην Τρίπολη, σημαίνει παραδοσιακά κούλουμα στην Κάρτσοβα. Βρέξει – χιονίσει ο δήμος έχει ετοιμαστεί και θα στρώσει ένα μεγάλο σαρακοστιανό τραπέζι περιμένοντας όλους να βάλουν το κέφι τους και να διασκεδάσουν με παραδοσιακή μουσική.