Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στο κέντρο της Αθήνας φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο Olive Garden του 11ου ορόφου, με δυο μοναδικά σε αισθητική και πολυτέλεια ρεβεγιόν και με ένα μοναδικό New Year’s brunch το πρώτο πρωινό του 2018. Απολαύστε εκλεπτυσμένες αλμυρές και γλυκές γεύσεις από τον Executive Chef Χρήστο Τζιλήρα, εξαιρετικές επιλογές κρασιών, welcome cocktail, σαμπάνια, βασιλόπιτα αλλά και τη μαγευτική θέα από ψηλά στην εορταστικά φωτισμένη Αθήνα. Χαρείτε μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα με φόντο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό υπό τους ήχους ελληνικής και ξένης ζωντανής μουσικής, που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις και φέρει τη σφραγίδα ποιότητας του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ. Για τις βραδιές των ρεβεγιόν και το brunch της Πρωτοχρονιάς το ΤΙΤΑΝΙΑ προσφέρει, έκπτωση 50% για παιδιά 5-10 ετών, καμία χρέωση για παιδιά κάτω των 5 ετών και δωρεάν θέσεις στάθμευσης στο parking του ξενοδοχείου. Πανεπιστημίου 52, Αθήνα 106 78 Τ.: 21 0332 6000 www.titania.gr

Μενού Χριστουγέννων

otrnrio1 Ποτό Καλωσορίσματος

  • Cocktail με «Amuse-Bouche»
  • Δροσερά Τραγανά Μικρόφυλλα Σαλατικά
  • «Tartar» Γαρίδας με Βότανα, Αυγά Σολομού Βινεγκρέτ με Blueberries
  • Ποπιέτα Γλώσσας «Dover» Πράσινα Σπαράγγια, Ψητό Παντζάρι  Sauce «Meuniere» με Καρύδια
  • «Sorbet» Πράσινου Μήλου με Ελιξίριο
  • Χήνα Ψητή Παραδοσιακή Γέμιση με Ξηρούς Καρπούς «Strudel» με Γλυκοπατάτα και Σταφίδες,  Σάλτσα Μαύρης Τρούφας
  • «Saint Nectaire»  Μαρμελάδα Ροδιού, Τραγανό Τσουρέκι Βλαστοί Νεροκάρδαμου
  • Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Σοκολάτας «Valrhona» με «Κορμό» Κάστανου Σάλτσα  Μάνγκο με Φρούτα του Πάθους

Τιμή μενού / άτομο: 80 ευρώ

Μενού Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

otrnrio2 Ποτό Καλωσορίσματος

  • Cocktail με «Amuse-Bouche»
  • Σούπα Ψητής Σελινόριζας Καραβίδα Γλυκού Νερού και Μύρτιλλα
  • Γεμιστό Ορτύκι με Πουρέ Κάστανου και Ψητό Φιρίκι Μικρόφυλλα Χειμωνιάτικα Σαλατικά Φιστικιά Αιγίνης Αγουρέλαιο με Ελιξίριο
  • Κανελόνι Αστακού «Thermidor» Κρέμα Κόκκινης Κολοκύθας Πράσινα Σπαράγγια Σάλτσα από το Όστρακο του
  • «Sorbet» Ροδιού με Τεντούρα και Τσάι του Βουνού
  • «Roast Beef Black Angus» Τάρτα Άγριων Μανιταριών Πουρέ Γλυκοπατάτας Γκλασαρισμένα Δαμάσκηνα Σάλτσα «Vinsanto»
  • «Blue Stilton» Αχλάδι Ποσέ και Σταφίδες σε Σαμιώτικο Κρασί  Τραγανό Φύλλο Μπακλαβά
  • Ντουέτο από Σοκολατένιες Μπάλες «Valrhona» Τριμμένο Κουραμπιέ, Σάλτσα Καραμέλας Φρέσκα Φρούτα του Δάσους
  • Βασιλόπιτα και 1 ποτήρι αφρώδη οίνο

Τιμή μενού / άτομο: 105 ευρώ

Μενού Brunch Πρωτοχρονιάς

otrnrio3 Σούπα

  • Σούπα από πουλάδα αυγολέμονο με αρωματικό ρύζι

Κρύα Ορεκτικά –Σαλάτες

  • Γαρίδες ατμού συντριβάνι με φρέσκα βότανα και σάλτσα μοσχολέμονου
  • Καπνιστός και μαρινέ σολομός με ξύσμα lime σχινόπρασο και μπρικ
  • Ποικιλία από Ελληνικά και διεθνή τυριά συνοδευόμενα με κριτσίνια, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς
  • Καπνιστά χοιρινά Θράκης με μαρινάτα μανιτάρια πλευρώτους, φινόκιο, baby ρόκα και νιφάδες πεκορίνο Αμφιλοχίας
  • Στήθος πάπιας με αποξηραμένα σύκα και μαρμελάδα ροδιού
  • Ρολό γαλοπούλας με δαμάσκηνα, βερίκοκα, φουντούκια και κάστανα
  • Ελληνική σαλάτα με κριθαροκούλουρα, ελιές καλαμών, φέτα, ραπανάκια και baby ρόκα
  • Σαλάτα του Καίσαρα με τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο, τραγανό μπέικον, τοματίνια και νιφάδες κεφαλογραβιέρας
  • Σπανάκι – ρόκα με παντζάρια, αχλάδι πίκλα και ψημένα αμύγδαλα
  • Πανδαισία σαλατικών με άσπρο και κόκκινο λάχανο, ρόδι, καπνιστή γαλοπούλα και μπάλες τυριού με βότανα
  • Σαλάτα αντίδι με φινόκιο και κολοκύθι, γαρίδες μαρινάτες, αβοκάντο και ανανά
  • Σαλάτα ζυμαρικών με ψητά λαχανικά, εκλεκτό καπνιστό χοιρινό, τοματίνια και πέστο βασιλικού

Ζεστά Ορεκτικά –Σαλάτες

  • Τάρτα με τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο σπανάκι και ροκφόρ
  • Κανελόνια με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι γάλακτος, μελιτζάνα, μανιτάρια, φρέσκια τομάτα και λιωμένα κίτρινα τυριά
  • Γιουβέτσι με γαρίδες, σπαράγγια, τοματίνια, Κρόκο Κοζάνης και άρωμα γλυκάνισου
  • Ριζότο με ποικιλία άγριων μανιταριών, μετσοβόνε και λάδι τρούφας
  • Φιλέτο κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι, σινάπι και βότανα
  • Χοιρινό φιλέτο μαριναρισμένο με βαλσάμικο, θυμαρίσιο μέλι και σχινόπρασο
  • Γεμιστό καρέ αρνιού με λιαστή τομάτα, μελιτζάνα, γραβιέρα και φρέσκο θυμάρι
  • Rib eye από μοσχαράκι γάλακτος, σάλτσα μαυροδάφνης με σταφίδες, ελιξίριο και ροζ πιπέρι
  • Πατατούλες νέας Γης με δενδρολίβανο, γλυκό σκόρδο και ζωμό κόκορα
  • Λαχανικά σχάρας με κρέμα βαλσάμικου, φρέσκο δυόσμο και ψητό ταλαγάνι
  • Πουρές γλυκοπατάτας με κόκκινη κολοκύθα και άρωμα μοσχοκάρυδου

Carving

  • Ψητός σολομός σε κρούστα αλατιού
  • Χοιρινό κότσι με τραγανή πέτσα, συνοδεύεται με πρασοσέλινο με φρέσκια τομάτα και δυόσμο

Επιδόρπια

  • Lemon pie με κάστανο και ψημένη μαρέγκα
  • Κορμός σοκολάτας με κάστανο και τριμμένη βάφλα
  • Cheese cake με ρούμι, φρέσκο δυόσμο και ποικιλία από φρούτα του δάσους
  • Τάρτα σοκολάτας με ψημένες μπανάνες, καραμέλα και φουντούκια
  • Τιραμισού με άρωμα Ελληνικού καφέ
  • Γαλακτομπούρεκο με σπιτική κρέμα και φύλλο κανταΐφι
  • «Mille feuille» με τριλογία από σπιτικές κρέμες και σάλτσα με φρούτα του δάσους
  • Τούρτα γιαουρτιού με αχλάδι ποσέ σε κόκκινο γλυκό κρασί και παστέλι
  • Κουραμπιέδες
  • Μελομακάρονα
  • Ποικιλία από εκλεκτά φρούτα εποχής

Τιμή μενού / άτομο: 55 ευρώ