Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών Παραλίας Αίγινας, Γεώργιος Σ. Σκλάβαινας, δηλώνει τα εξής: «Με έκπληξη και εύλογη απορία πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ του νησιού μας ότι “με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αίγινας πραγματοποιήθηκε σήμερα, σύσκεψη στο δημαρχείο για να εξεταστεί η κατάσταση η οποία έχει δημιουργηθεί από τις παρατεταμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος”. Πέρα από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με σχετική καθυστέρηση, κανείς από τη Δημοτική Αρχή δεν μπήκε καν στον κόπο να προσκαλέσει, όπως θα έπρεπε και την Ένωση Επαγγελματιών Παραλίας Αίγινας. Πράγμα το οποίο, παραδόξως, έπραξαν με εκπροσώπους άλλων φορέων. Τα ερωτήματα που γεννά η ακατανόητη αυτή ενέργεια του κ. Κουκούλη, σε μια περίοδο μάλιστα που απαιτείται ένωση δυνάμεων και όχι αποκλεισμοί, είναι πολλά.

Γιατί αγνόησε επιδεικτικά μια Ένωση που αριθμεί δεκάδες μέλη και εκπροσωπεί την πλειοψηφία των επαγγελματιών του νησιού μας; Γιατί περιφρόνησε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι εκείνο της Αίγινας που υποδέχεται τον κόσμο και εν πολλοίς αποτελεί 24 ώρες το 24ωρο και τη “βιτρίνα” του νησιού μας; Γιατί μας αρνήθηκε την ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τις διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος;

Ο κ. Κουκούλης δεν έχει κανένα δικαίωμα να αδιαφορεί για τους επαγγελματίες της παραλίας και να συμπεριφέρεται αλαζονικά. Από τη μεριά μας, παρά τον αποκλεισμό από την ενημέρωση που μας επέβαλλε “με το έτσι θέλω” ο κ. Κουκούλης, επειδή ακριβώς σεβόμαστε τα μέλη μας, τον καθημερινό τους μόχθο και την αγωνία τους εν μέσω της τουριστικής περιόδου, θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν ώστε να τους ενημερώσουμε για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα. Αυτή, άλλωστε, είναι η αποστολή και ο ρόλος μας. Να βρισκόμαστε στο πλάι τους κυρίως όταν μας χρειάζονται. Κάτι που απ’ ό, τι φαίνεται ο κ. Κουκούλης αδυνατεί να κατανοήσει και να εκπληρώσει».

Πηγή: aeginaportal.gr