Η προστασία των παιδιών από ατυχήματα που μπορούν να συμβούν μέσα στο σπίτι με την προσφορά καινοτόμων και πρακτικών λύσεων για τους γονείς, είναι ο στόχος της εταιρείας safebebe.

Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2010, διαθέτει μια εντυπωσιακή ποικιλία που ξεπερνά τα 900 προστατευτικά αντικείμενα για κάθε μέρος του σπιτιού. Προϊόντα για την κουζίνα, το μπάνιο το σαλόνι και τον κήπο αλλά και για το αυτοκίνητο ή τις διακοπές, μπορούν να εξοπλίσουν κάθε χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός, εξασφαλίζοντας ώρες ανέμελου παιχνιδιού για τα μωρά.

Η υπηρεσία του «babyproofing», της προστασίας δηλαδή των παιδιών, προσφέρεται από την safebebe και μπορεί να την ανακαλύψει κανείς με μια επίσκεψη στο site της εταιρείας. Εκεί βρίσκονται υψηλής ποιότητας προϊόντα από εξειδικευμένα brands από την Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία, με τις πλέον εξελιγμένες προδιαγραφές που μπορούν να αφαιρέσουν το άγχος ενός ενδεχόμενου τραυματισμού.

Η διαδικασία του babyproofing ξεκινάει με την επίσκεψη καταρτισμένων επαγγελματιών στο χώρο των γονιών ώστε να εντοπίσουν τις ανάγκες του και να προτείνουν tailor-made λύσεις, προσαρμοσμένες στον καθένα.

Στον ιστότοπο της safebebe διατίθενται προϊόντα που προτιμούν γνωστές μαμάδες όπως η Victoria Beckham και η Sarah Jessica Parker.

Η safebebe, ιδρύθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακάκη, μηχανικό, εξειδικευμένο σε θέματα Risk Management για την ασφάλεια και την υγεία, και την Κέλλυ Γιαννάκη που διαθέτει πλούσια εμπειρία στον τομέα του marketing. Εμπνεόμενοι από την καθημερινότητα των γονιών και τις ανάγκες τους για τη φροντίδα των παιδιών και διαπιστώνοντας το κενό που υπήρχε στην ελληνική αγορά, δημιούργησαν την safebebe για να προσφέρουν , υπηρεσίες και προϊόντα τα οποία θα καταφέρουν να μειώσουν την πιθανότητα να συμβεί ένα ατύχημα σε ένα μικρό παιδί, αλλά ακόμα και αν συμβεί το ατύχημα να είναι περιορισμένης έκτασης.