Όσοι έχουν γεννηθεί στις 27 Ιουλίου βρίσκονται συχνά στη θέση του να παίρνουν αποφάσεις για άλλους. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με θεωρίες, με την εργασία σε οργανισμούς ή κοινωνικές ομάδες, ή με το να ηγούνται της οικογένειας. Επίσης μπορεί να διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο να χειρίζονται ωρολόγια προγράμματα, προθεσμίες και προσωπικά σχέδια παντός τύπου.

Οι δυσκολίες προκύπτουν όταν αυτοί οι δυναμικοί άνθρωποι προσπαθούν να πάρουν προσωπικές ή συναισθηματικές αποφάσεις για τους ίδιους. Καμία φορά η πιο δύσκολη απόφαση για αυτούς αφορά το να αφήσουν αυτό στο οποίο διαπρέπουν στο να οργανώνουν και να υπηρετούν. Επίσης προβλήματα προκύπτουν όταν αφιερώνονται σε παραπάνω από μια ασχολία που επίσης παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους.

Και τα δυο φύλα, που έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα έχουν πρόβλημα με τον θυμό και την επιθετικότητα, αφού αρκετά συχνά φαίνονται τρομακτικοί και φοβίζουν τους άλλους. Περίεργα πάντως, πίσω από τη σιγουριά που έχουν για τον εαυτό τους, κρύβεται μια μυστική δειλία και μαζί με αυτή η άρνηση να αφήσουν τους βαθείς φόβους τους. Συνεπώς, η πιο σημαντική απόφαση που θα πάρουν ποτέ δεν θα είναι για τους άλλους, αλλά μάλλον για τον εαυτό τους, αυτή που πρέπει να αποφασίσουν για μια ρεαλιστική καριέρα που τους εγγυάται ευτυχία, επιτυχία και ειλικρίνεια ως προς με τι είδους άτομο θέλουν να παραμείνουν.

Μέχρι να αναγνωρίσουν τα αληθινά πάθη τους και να κάνουν σκληρές επιλογές απαραίτητες για να αφιερώσουν την ενέργεια τους σε αυτά μπορεί να είναι καταδικασμένοι να περιμένουν στωικά σε μια ασφαλή ενασχόληση ή συνθήκες διαβίωσης. Θα χρειαστεί εξαιρετική δύναμη από μέρους τους, για να μαζέψουν το κουράγιο να ακολουθήσουν την καρδία τους και να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους, κάτι που αν καταφέρουν θα είναι έχουν μεγάλες αμοιβές.

Γεννημένοι στις 27 Ιουλίου: Alexander Dumas, Joshua Reynolds, Martin Ennals

πηγή: eorti.gr