Όσοι έχουν γεννηθεί στις 15 Ιουλίου έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τους στόχους τους και να χειραγωγούν τους άλλους προκειμένου να πετύχουν αυτό που στοχεύουν. Επίσης επιδεικνύουν εντυπωσιακό έλεγχο του περιβάλλοντος τους.

Με τους ανθρώπους, το πρώτο που κάνουν είναι να τους ενεργοποιούν και μετά να εξασκούν θετική πίεση ώστε να τους κάνουν να κινηθούν στη σωστή κατεύθυνση. Η σοφή χρήση υλικών είναι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στη ζωή τους.

Παρότι τα κίνητρα τους προχωράνε από την επιθυμία στην έλξη, είναι πιθανό να προσκολληθούν σε αντικείμενα όταν τα αποκτήσουν. Πρέπει να μάθουν κάποια στιγμή στη ζωή τους να μη δένονται αλλιώς διατρέχουν το ρίσκο του εφησυχασμού, της ζήλιας και κάθε είδους εμμονών.

Οι γεννημένοι στις 15 Ιουλίου μπορεί να γίνουν πολύ χρήσιμα μέλη της κοινωνίας όταν κατευθύνουν την ενέργεια τους προς την βελτίωση της. Ένα σημαντικό στοιχείο αυτών των ανθρώπων είναι η θέληση τους να μοιράζονται τον πλούτο, την καλή τύχη και τα υλικά αγαθά.

Λόγω της μοναδικής σύνδεσης που έχουν με τον υλικό κόσμο, αντιμετωπίζουν μια σημαντική απόφαση, είτε να είναι σκλάβοι ή κυρίαρχοι του. Επιπλέον τρέφουν μεγάλη ευθύνη για τους συνανθρώπους τους, ειδικά αφού η μαγνητική επιρροή τους μπορεί να είναι τόσο σημαντική. Συνεπώς, θα πρέπει από νωρίς στη ζωή τους να σχηματίσουν τα ηθικά πιστεύω τους και να ζούνε σύμφωνα με ένα σύνολο αρχών που πραγματικά πιστεύουν, γιατί το ταλέντο τους να επηρεάζουν δεν υπονοεί ένα αντίστοιχο βάθος σε ηθικό επίπεδο.

Γεννημένοι στις 15 Ιουνίου: Rembrandt, Mother Cabrini, Jacques Derrida

πηγή: eorti.gr