Όσοι έχουν γεννηθεί στις 14 Ιουλίου αποπνέουν μια φυσική πειστικότητα που πηγάζει από την γοητεία τους, την αντικειμενικότητα και την επαγγελματική εικόνα τους. Οι γοητεία τους σαγηνεύει, η επιρροή που ασκούν είναι υποσυνείδητη και για αυτούς έχει εμπειρική σημασία, έχοντας σκοπό να φωτίσουν τους άλλους.

Οι περισσότεροι από αυτούς, έχουν τεχνικές γνώσεις του επαγγέλματος τους, ταλέντο και επιχειρηματικότητα που αξιοσημείωτα. Αν είναι ειλικρινείς, η γοητευτική προσωπικότητα τους είναι η πιστή ένδειξη της πραγματικής αξίας τους προϊόντος ή της υπηρεσίας τους.

Δυστυχώς δεν είναι άτομα που διαβάζονται εύκολα και μπορεί να γίνουν ύποπτοι όταν είναι πολύ καλοί για να είναι αληθινοί. Εκτός από την γοητεία τους, την αυτοπεποίθηση και το γενικά καλό χιούμορ τους, μπορεί περιστασιακά να γίνουν καταθλιπτικοί, φαινομενικά χωρίς εμφανή λόγο. Για όσους, τους κοιτάξουν καλά, θα διακρίνουν μια δόση θλίψης που στο μόνο που εξυπηρετεί είναι να τους κάνει πιο ανθρώπινους και πιο ελκυστικούς.

Επειδή οι άλλοι τείνουν να τους θαυμάζουν και να δίνουν πολύ βάρος σε ότι λένε, οι γεννημένοι στις 14 Ιουλίου θα πρέπει να είναι σίγουροι για την αλήθεια των δηλώσεων και των συμβουλών τους. Επειδή κατέχουν πολύ την κοινή λογική, είναι ικανοί να αγγίξουν μεγάλο εύρος κοινού, καμιά φορά κάνοντας εύκολα κακή χρήση του μαγνητισμού που αποπνέουν. Το ταλέντο τους να δημιουργούνε πιστευτές ψευδαισθήσεις, είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο, εξασκώντας το με ευκολία.

Όσοι από αυτούς δεν μπορούν να κατανοήσουν τον εαυτό τους, ίσως κάνουν κακή χρήση της επιρροής τους, χειραγωγώντας ασυνείδητα τους άλλους. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να είναι επικίνδυνοι για όλους.

Γεννημένοι στις 14 Ιουλίου: Woody, Guthrie, Ingmar Bergman, Isaas Bashevis

πηγή: eorti.gr