Η ζωή των ανθρώπων που έχουν γεννηθεί στις 13 Ιουλίου περιστρέφεται γύρω από το να εκμεταλλεύονται ευκαιρίες. Οι περισσότεροι από αυτούς, έχουν καλή αίσθηση για το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουν κάτι και με μια μόνο ευκαιρία ακολουθούν το μονοπάτι που θα τους βοηθήσει να εκφράσουν πλήρως τις ικανότητες τους, κερδίζοντας χρηματικά ή πνευματικά.

Κάποιοι δυστυχώς θεωρούν τον εαυτό τους άτυχους, κάτι που διαλύει την αυτοπεποίθηση τους και μπορεί πραγματικά να επηρεάσει την πορεία τους. Οι πιο επιτυχημένοι επαναπαύονται πεπεισμένοι ότι η ώρα τους θα έρθει ανεξάρτητα από την περιστασιακή αργή πρόοδο και η αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση τους σπάνια ταράζεται ακόμα και σε περιόδους δοκιμασίας.

Η τύχη έχει έναν τρόπο να τους ανταμείβει για το ρίσκο που παίρνουν το οποίο μπορεί να είναι πολύ ακραίο. Το κουράγιο τους να ρισκάρουν με την απόλυτη αποτυχία υποστηρίζεται από το γεγονός ότι τις περισσότερες φορές δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Αφού σχεδιάσουν ένα έργο ή ιδρύσουν μια επιχείρηση συνήθως μένουν σε αυτό για να το ζήσουν, να γευτούν τα οφέλη, τις δοκιμασίες, ακόμα και τις αποτυχίες.

Αν αποτύχουν πλήρως και οικονομικά είναι άδειοι, απλώς αναδιοργανώνονται και αρχίζουν να δοκιμάζουν σε άλλο τομέα χωρίς να κλαίνε στα συντρίμμια. Πάντως οι οικογένειες αυτών θα πρέπει να τους εμπιστευτούν τα ριψοκίνδυνα ένστικτα τους. Αν ο σύντροφος κάποιου που έχει γεννηθεί αυτή την ημέρα δεν τους στηρίζει αρκετά ή δεν δείχνει κατανόηση, τότε ή σχέση θα περάσει από μεγάλη πίεση και το πιο πιθανό είναι να αποτύχει.

Οι γεννημένοι στις 13 Ιουλίου έχουν την ικανότητα να είναι πολύ πιστοί φίλοι. Παρόλα αυτά δεν συγχωρούν εύκολα και μπορούν να αποκληρώσουν εύκολα κάποιοn σε ακραίες καταστάσεις. Έτσι, όσοι εμπλέκονται με αυτούς που έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα, πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα, αφού δεν είναι άνθρωποι που έχουν χρόνο για επανειλημμένες ανοησίες.

Γεννημένοι στις 13 Ιουλίου: Father Flanagan, Harrison Ford, Wole Soyinka

πηγή: eorti.gr