Οι γεννημένοι στις 12 Ιουλίου είναι δάσκαλοι στο να πείθουν. Τα επιχειρήματα τους δεν είναι μόνο πειστικά και λογικά, αλλά εκφράζονται και την κατάλληλη στιγμή. Όταν είναι απαραίτητο μπορούν να μαλώσουν ή να καλοπιάσουν, αλλά μόνο σε πιο ακραίες περιπτώσεις θα απειλήσουν.

Τις περισσότερε φορές χρησιμοποιούν το χιούμορ για να κερδίσουν τους άλλους και να υπερισχύσει η γνώμη τους. Μέσα από τις προσπάθειες τους, πολλά έργα ξεκινάνε που θα μπορούσαν να μην έχουν υλοποιηθεί ποτέ. Μερικές φορές μπορεί να είναι τόσο έξυπνοι, στο να εμφυτεύσουν με τρόπο μια ιδέα στο μυαλό κάποιου, έτσι εκείνος να λειτουργήσει σαν να ήταν δική του.

Δυστυχώς μπορεί να είναι τυραννικοί γονείς, εξασκώντας επιρροή που μόνο αργότερα συνειδητοποιούν την έκταση της και πόσο ανεξέλεγκτη ήταν. Το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να γίνει, είναι τα παιδιά τους να μείνουν για πάντα εξαρτημένα από αυτούς. Παρόμοια προβλήματα μπορεί να προκύψουν στις ερωτικές σχέσεις τους μιας και δύσκολα βρίσκουν κάποιον που ταιριάζει με την προσωπικότητα τους και που θα μπορέσουν να βρούνε μια μακροβιώσιμη ευτυχία.

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 12 Ιουλίου, ασκούν μια σπάνια επιρροή με την παρουσία τους, σε όποιο περιβάλλον κατοικούν. Στη δουλειά γενικά θαυμάζονται για την ειδικότητα τους και συνεπώς μπορούν να εξασκήσουν θετική επιρροή στο να λύνουν διαφορές. Για αυτούς είναι δύσκολο να δεχτούν καθολικά την φιλοσοφία μιας εταιρίας ή οργανισμού, αφού είναι πολύ ξεροκέφαλοι και έχουν προκαθορίσει τις προτεραιότητες τους.

Λόγω της πειστικότητας τους, της δυναμικής προσωπικότητα τους μπορεί να κάνουν εχθρούς και να δημιουργήσουν ανταγωνισμό. Πιστεύουν αδιάσειστα ότι λειτουργούν με γνώμονα το κοινό όφελος και ενδιαφέρον, οι άλλοι όμως μπορεί να τους βλέπουν δικτατορικούς και επιθετικούς. Η αλήθεια πάντως είναι ότι βρίσκουν λύσεις σε λογικά προβλήματα πολύ πιο γρήγορα από άλλους ανθρώπους. Πρέπει να μάθουν να κάνουν πίσω, επιτρέποντας στους άλλους να παίρνουν αποφάσεις και να έχουν αυτοσεβασμό.

Γεννημένοι στις 12 Ιουλίου: Pablo Neruda, Bill Cosby, Willis E. Lamb

πηγή: eorti.gr