Όσοι είναι γεννημένοι στις 11 Ιουλίου, είναι ιδιαίτερα κοινωνικά άτομα. Συνήθως έχουν πάντα ένα έτοιμο σχόλιο για να προσφέρουν σε πρακτικά οποιοδήποτε θέμα και περηφανεύονται για την γνώση τους.

Η διατήρηση της ιδιωτικότητας τους είναι εξαιρετικά σημαντική και επιτρέπουν πολύ λίγους να διεισδύσουν πέρα απο τις άμυνες τους. Το να κρύβουν μυστικά και μετά να τα αποκαλύπτουν, είναι κάτι που βγαίνει φυσικά σε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν καλά τι πιστεύουν οι άλλοι για αυτούς και την εικόνα που παρουσιάζουν.

Συνήθως είναι συντονισμένοι με ότι λέγεται γύρω τους, φήμη ή κουτσομπολιό, στο χώρο εργασία ή στον κοινωνικό κύκλο τους. Μέσα απο την γνώση τους για το τι γίνεται στον κόσμο, μπορούν να χειραγωγήσουν τα γεγονότα προς όφελος τους.

Όταν είναι απαραίτητο, γίνονται δάσκαλοι της απάτης, ικανοί να παραπληροφορούν προκειμένου να αποκλείσουν τους αντιπάλους ή ανταγωνιστές τους. Όμως μπορεί να γίνουν και κουτοί, δίχως φιλοδοξίες ή γενικά λιγότερο απειλητικοί. Πραγματικά υπερηφανεύονται για τις υποκριτικές τους ικανότητες παρότι διατρέχουν τον κίνδυνο να αποκαλυφθούν.

Συνήθως αποφεύγουν τις ευθύνες ενός ηγετικού ρόλου και παίρνουν θέση μόνο όταν είναι απαραίτητο. Για πολλούς απο αυτούς, η δουλειά τους είναι κάτι που παίρνουν αυστηρά στα σοβαρά και μόνο,ελπίζοντας ότι θα βρίσκονται εκεί που πρέπει την σωστή στιγμή.

Είναι σχετικά Νάρκισσοι αφού τους απασχολεί υπερβολικά η εμφάνιση, τα ρούχα και το σπίτι τους. Η καλλιέργεια του γούστου, είναι μια προέκταση της προσωπικότητας τους και μπορεί να γίνει κεντρικό θέμα της ζωή τους. Θα πρέπει να προσέξουν να μην βυθιστούν στον υλικό κόσμο εις βάρος των πνευματικών αναζητήσεων.

Γεννημένοι στις 11 Ιουλίου: Jonh Quincy Adams, Kristi Yamaguchi, Yul Brynner