Οι γεννημένοι στις 8 Ιουλίου είναι πραγματικοί στο έπακρο. Συνεπώς τους ενδιαφέρουν περισσότερο τα αποτελέσματα παρά οι θεωρίες. Δεν είναι ικανοί μόνο για να «χτίσουν» μια οργάνωση, οικογένεια ή επιχείρηση, αλλά γενικά παραμένουν σε αυτό για να το διευθύνουν.

Η συντήρηση είναι ένα μεγάλο θέμα στη ζωή και την δουλειά τους τα οποία είναι οι υψηλότερες προτεραιότητες για εκείνους. Μερικοί από αυτούς ενδιαφέρονται για ιδέες για άλλους όμως δεν είναι τόσο σημαντικές για αυτούς τους ισχυρούς ανθρώπους. Έτσι διατρέχουν το ρίσκο να εκμεταλλευτούν τους άλλους για κέρδος ή να επιδεικνύουν έναν ακραίο τρόπο συμπεριφοράς, όπου η ηθική φύση των πράξεων δεν είναι μεγάλη σημασίας.

Δουλεύουν σκληρά, ακόμα και επικεντρώνοντας όλη την ζωή τους σε μία έννοια που κυμαίνεται από το να βγάλουν πολλά χρήματα μέχρι στο να διευθύνουν κάποια οργάνωση ή ίδρυμα. Φυσικά ο σύντροφος και η οικογένεια τους θα ωφεληθούν οικονομικά από αυτές τους τις προσπάθειες, αλλά πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να μη τους βλέπουν πολύ ή να απολαμβάνουν την αδιαίρετη προσοχή τους.

Αν όμως είναι η οικογένεια η κύρια προτεραιότητα τους, μπορεί να είναι υπερβολικά προστατευτικοί προς τα παιδιά και τον σύζυγό τους, και να θέλουν να έχουν τον έλεγχο της συμπεριφοράς τους. Σε σχέση με την δουλειά τους, θα πρέπει να προσέχουν τα εγωιστικά κίνητρα τους, καθώς και να μην επιβάλλουν την εντυπωσιακή παρουσία τους σε όσους είναι γύρω τους.

Το να είναι πολύ ριζωμένοι στο σωματικό επίπεδο κρατάει πίσω την πνευματική τους ανάπτυξη. Πρέπει να φυλάγονται ενάντια απληστία, την σκληρότητα, την εκδίκηση,την ακραία επιθετικότητα και να μην απομακρύνονται, αποκόβοντας την επικοινωνία.

Γεννημένοι στις 8 Ιουλίου: John D. Rockefeller, Angelica Huston, Faye Wattleton

πηγή: eorti.gr