Η αποκάλυψη είναι το κύριο θέμα στη ζωή όσων έχουν γεννηθεί στις 7 Ιουλίου. Η ορμή τους να ξεσκεπάσουν ή να συγκρατήσουν ελεγχόμενα τα οράματα, τα αισθήματα και τις σκέψεις τους ή των άλλων, είναι αξιοσημείωτη. Μπορεί να θέλουνε να προβάλλονται, αλλά σε καμία περίπτωση με την επιφανειακή έννοια της λέξης.

Με το να αποκαλύπτουν τόσα πολλά για τον εαυτό τους, μπορούν να επηρεάσουν τα πάντα στους άλλους. Όσοι είναι γεννημένοι αυτή την ημέρα, έχουν τον τρόπο τους στο να αγγίζουν τις κοινές χορδές μεταξύ των ίδιων και των συνεργατών, φίλων και οικογένεια τους. Μπορεί να θεωρηθούν περισσότερο από απλά παράξενοι, παρόλα αυτά, οι φαντασιόπληκτες σκέψεις και επιθυμίες τους, σπάνια χάνουν τον θέμα.

Η σύνδεση που έχουν με το υποσυνείδητο τους είναι πολύ δυνατή. Συνεπώς έχουν την ικανότητα να κατανοούν πολλές από τις περίεργες σκέψεις και διαθέσεις του ανθρώπινου μυαλού. Έτσι, λίγα πράγματα που μπορεί να θεωρούνται παράξενα, τους εκπλήσσουν. Όποια κι αν είναι η καριέρα τους,έχουν την επιθυμία να απλοποιούν μέσα από το εκθέτουν τον εαυτό τους και επειδή είναι τόσο πρόθυμοι να αποκαλύψουν την εσωτερική διεργασία τους, δεν το βρίσκουν κακό να αποκαλύπτουν και των άλλων.

Δυστυχώς μπορεί να κατηγορηθούν ότι ανακατεύονται στις υποθέσεις των άλλων ανθρώπων και εμπλέκονται σε θέματα που δεν τους ενδιαφέρουν πραγματικά. Είναι γεγονός ότι οι ίδιοι, έχουν μια μυστική ιδιωτική ζωή, αφού είναι οι ιδέες και οι σκέψεις τους που συνήθως αποκαλύπτουν, παρά τα άπλυτα τους. Είναι άτομα που είναι μάλλον δύσκολα στην συμβίωση.

Απαιτούν μεγάλη κατανόηση και αποδοχή από τον σύντροφο τους. Μπορεί να είναι γνωστοί από τα παιδιά τους ίσως, ως ονειροπόλοι, από τους φίλους ως μη ρεαλιστικοί, και από τους επιχειρηματικούς συνεργάτες τους ως λιγότερο αξιόπιστοι. Πράγματι, τις περισσότερες φορές παρεξηγούνται από τους άλλους.

Παρόλα αυτά, σε ένα ανταγωνιστικό κόσμο, μπορεί να λειτουργήσουν εξίσου καλά και να γίνουν μια ισχυρή ηγετική δύναμη, στην επιχειρηματική ή κοινωνική σφαίρα. Τα εξαιρετικά απαιτητικά υποσυνείδητα κίνητρα τους πάντα θα ασκήσουν πίεση στις απλές, ξεκάθαρες ευθύνες στο χώρο εργασίας τους. Οι πιο χαρούμενοι, από όσους έχουν γεννηθεί στις 7 Ιουλίου, είναι όσοι μπορούν να ενσωματώσουν την φαντασία τους στον εμπορικό κόσμο χωρίς να θυσιάσουν την ακεραιότητα τους.

Παρότι περιστασιακά γίνονται σφιχτοί ή ακόμα και δικτατορικοί, στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν ήδη αναπτύξει τον ανθρώπινο ένστικτο. Μπορεί όμως να πικραθούν αν έρθουν αντιμέτωποι με μια ισχυρότερη προσωπικότητα, ειδικά αν ξεπεράσει την ποιότητα της δουλειάς τους. Αργότερα, αυτή η σύγχυση δίνει χώρο για θυμό και δυσαρέσκεια, κάνοντας τους καμιά φορά να κλείνονται στο καβούκι τους. Γενικά, θα πρέπει να ξεπεράσουν την τάση τους να πέφτουν σε ηττοπάθεια όταν νοιώθουν παρεξηγημένοι.

Γεννημένοι στις 7 Ιουλίου: Gustav Mahler, Marc Chargall, Satchel Paige

πηγή: eorti.gr