Οι γεννημένοι στις 6 Ιουλίου είναι αμετάβλητα εμπλεκόμενοι στις σχέσεις και τις καριέρες που υπάρχει αμφίδρομη έλξη, δουλεύοντας με το αντικείμενο της επιθυμίας τους. Για αυτούς υπάρχει μια «κατάρα» στη ζωή τους, ότι οι αποφάσεις τους καμιά φορά φαίνονται λιγότερο ως επιλογές, σαν κάτι που απλά δεν μπορούν να αποφύγουν.

Το συναισθηματικό κίνητρο για να κάνουν κάτι υπερνικάει την απλή σκέψη μιας επιθυμίας τους και επίσης είναι πιθανό να μαγνητίζονται από τα χρήματα ή το sex, ανεξάρτητα από συγκεκριμένο αντικείμενο ή άτομο. Ο κίνδυνος αυτών των επιθυμιών είναι πολλαπλός. Το σοκ, η απογοήτευση και η θλίψη που υφίστανται όταν χάνουν το αντικείμενο που επιθυμούν, μπορεί να είναι καταστροφικά.

Όσοι από αυτούς που έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα, παραδίδουν σώμα και ψυχή για τις επιθυμίες τους, μπορεί να συμβιβάζουν τα ιδανικά, τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα, ακόμα και τον αυτοσεβασμό όταν μπλέκονται επανειλημμένα σε μη υγιείς σχέσεις.

Παρότι η ωρίμανση μπορεί να έρθει με κάποιο κόστος, οι περισσότεροι που έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα, τελικά μαθαίνουν μέσα από εμπειρίες να ζυγίζουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μια επιθυμίας ή κατάκτησης πριν να αφιερωθούν σε αυτή.

Οι πιο ανεπτυγμένοι, αντιλαμβάνονται ότι κάποιος πρέπει να προχωράει στη ζωή του, να μην κολλάει, να μην αποκτά εμμονές και να εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τα συναισθήματα του. Χρησιμοποιούν τις μαγνητικές τους ικανότητες για να επεκτείνουν την προσωπική τους ανάπτυξη, μάθηση, συνείδηση και πνευματική παρουσία.

Το κύριο μάθημα που πρέπει να μάθουν, είναι να φέρονται στην κάθε μέρα, στο κάθε λεπτό, σε κάθε άτομο με το οποίο επικοινωνούν, με φροντίδα και ευγένεια και να μην αφιερώνουν όλη τους την ενέργεια σε ένα μόνο αντικείμενο της επιθυμία τους.

Γεννημένοι στις 6 Ιουλίου: Frieda Kahlo, Sylvester Stalone, Janet Leigh

πηγή: eorti.gr