Έξυπνη, γλυκιά, δυναμική μα πάνω απ’ όλα ευρηματική και δημιουργική. Αυτή είναι η Τζοβάνα Φραγκούλη, η γυναίκα που πραγματοποιεί τις ευχές μικρών και μεγάλων απλά με μία κίνησή της.

Η κυρία Φραγκούλη γεννήθηκε στην Αθήνα. Έκανε κλασσικές σπουδές στην Ελλάδα, συνέχισε Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου και Δραματική Σχολή Καλλιτεχνικής Εταιρείας Αθηνών. Αργότερα πήγε στη Νέα Υόρκη, στο New York University, Hunder College.

Είχε πρωτοεμφανιστεί στον κινηματογράφο, όταν ήταν μόλις δύο ετών .

Το 1987 ανέλαβε την πρώτη της παραγωγή και την παρουσίαση της εκπομπής «ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ». Γνώρισε, μέσα από αυτή την εκπομπή, πολλές σημαντικές προσωπικότητες όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η τότε πρωθυπουργός της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ, ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β΄ και άλλες προσωπικότητες από το διεθνές τζετ σετ.

Η Τζοβάνα Φραγκούλη όμως παρά το τεράστιο βιογραφικό της και τη σημαντική προσφορά της, έχει μία αδυναμία που δεν είναι άλλη από την οικογένεια και τα παιδιά. Γι’ αυτό το www.postmywish.com. ήρθε για να κάνει τις επιθυμίες όλων πραγματικότητα.

Το σάιτ αυτό αποτέλεσε μία δραστηριότητα του Διεθνούς Κύκλου Αλληλεγγύης και Αγάπης, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που έχει σκοπό να βοηθά τα άτομα και τις ομάδες ατόμων που έχουν ανάγκη. Λίγες ημέρες μάλιστα, μετά τη λειτουργία του, πραγματοποιήθηκε η ευχή της υπεραιωνόβιας αθλήτριας της σφυροβολίας από την Αυστραλία, της Ρουθ Φριθ, η οποία στα 101 της χρόνια συνέχιζε να προπονείται και να αγωνίζεται. Η αθλήτρια ήθελε να επισκεφθεί την Αρχαία Ολυμπία και η ευχή της πραγματοποιήθηκε.

Σήμερα η Τζοβάνα Φραγκούλη εξακολουθεί, όποτε μπορεί, να κάνει τις ευχές των ανθρώπων πραγματικότητα. Όμως, όπως αναφέρει στο newsbeast.gr, εργάζεται πυρετωδώς για το διαδικτυακό ριάλιτι που θα αρχίσει να προβάλλεται την επόμενη βδομάδα με φόντο τη Μύκονο.

«Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, μόλις κατάλαβα τι πρόκειται να συμβεί στη χώρα μας, σκέφτηκα να φτιάξω ένα πρωτότυπο ριάλιτι που να προβάλει τη χώρα μας στο εξωτερικό» αναφέρει. Και γι’ αυτό μαζί με την αδερφή της, Λιάνα Πατέρα, επέλεξαν το πιο γνωστό νησί της χώρας, τη Μύκονο. «Κουραστήκαμε πολύ για να στήσουμε αυτό το ριάλιτι γιατί δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο. Το “Mykonos Secret” είναι η αρχή και έπονται και άλλα», προσθέτει.

Και τονίζει ότι ακόμη και στον λιγοστό ελεύθερο της χρόνο προτιμά να συνδυάζει τη βόλτα της με τις δουλειές αφού, όπως λέει, δεν είναι εποχές για διασκέδαση.

Λατρεύει τη θάλασσα και τα ταξίδια και όποτε βρίσκει χρόνο ξεφεύγει λίγο από το άγχος της πρωτεύουσας και επιθυμεί να βγει η Ελλάδα από την κρίση.

Δείτε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».