Όσοι έχουν γεννηθεί στις 4 Ιουλίου ικανοποιούνται όταν εκπροσωπούν μια ομάδα για την οποία μπορεί να είναι περήφανοι, είτε είναι οικογενειακή, τοπική, πολιτική, οικονομική ή κοινωνική. Οι ρίζες τους είναι εξαιρετικά σημαντικές για αυτούς και σπάνια αφήνουν τον εαυτό τους ή κάποιον άλλον να ξεχάσει απο πού κατάγονται.

Δεν νοιώθουν ευχαριστημένοι όταν δρούνε καθαρά για προσωπικό κέρδος αλλά τους αρέσει να αφήνουν το σημάδι τους με την συμμετοχή τους σε μια ευρύτερη προσπάθεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τους αρέσει να δουλεύουν ή να είναι μόνοι τους. Αντίθετα, μεγάλοι περίοδοι μοναχικότητας μπορεί να τους είναι απαραίτητες, για να αναπτύξουν τα σχέδια τους αλλά πάντα μέσα σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο.

Χαρακτηριστικά, αυτοί που είναι γεννημένοι στις 4 Ιουλίου μπορεί να κάνουν μια δυνατή ή ανανεωμένη δέσμευση σε ένα καλά συγκροτημένη ομάδα κάποια στιγμή στην ενήλικη ζωή τους. Περιστασιακές οικογενειακές συναντήσεις, παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή αυτών.

Συχνά,είναι προικισμένοι με αισθαντικότητα και ικανοί να αισθάνονται τις σκέψεις που δεν έχουν ειπωθεί και τα αισθήματα των άλλων, καταφέρνοντας να κρατάνε αντικειμενικότητα σε προσωπικά ζητήματα. Στην επιφάνεια, φαίνονται να είναι πολύ πιο απλοί και λιγότερο πολύπλοκοι απο ότι είναι. Αυτό γίνεται γιατί συχνά, παραμελούν ή καταπιέζουν τις ανθρώπινες συναισθηματικές αντιθέσεις που πιστεύουν ότι μπορεί να αναστείλουν την ικανότητα τους να λειτουργούν αποτελεσματικά στο κόσμο.

Αλλά αν ψάξουν την επιτυχία σε ένα πιο υψηλό επίπεδο, η έκταση στην οποία ερευνούν και αναπτύσσουν τις εσωτερικές ψυχολογικές ρίζες τους, σηματοδοτεί τα όρια των επιθυμιών τους. Πρέπει όμως να προσέξουν ιδιαίτερα τον εγωισμό, την περηφάνια, την αλαζονεία και τον εσφαλμένο θυμό.

Γεννημένοι στις 4 Ιουλίου: Giussepe Garibaldi, Gina Lollobrigida, Ron Kovic