Για όσους έχουν γεννηθεί στις 30 Ιουνίου είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους αναγκάσουν να κάνουν κάτι που από μόνοι τους δεν έχουν κίνητρο για αυτό. Είναι δύο ειδών χαρακτήρες, εξωστρεφείς και εσωστρεφείς, αλλά και οι δύο έχουν υψηλούς προσωπικούς στόχους.

Ο κόσμος τους είναι πραγματικά ιδιωτικός, που λίγοι επιτρέπεται να ενταχθούν. Οι πιο εσωστρεφείς αυτής της ημέρας, τις περισσότερες φορές θα έχουν έναν τρόπο ζωής που θα βρίσκονται κοντά στο σπίτι τους, με τη ζωή τους να είναι τόσο καλά οριοθετημένη που όλα όσα κυνηγούν είναι απλώς μια προέκταση της κατάστασης που τους προσφέρει το σπίτι τους, όπως ασφάλεια και οικειότητα.

Οι πιο εξωστρεφείς μπορεί να φαίνονται να είναι μαλακοί στους τρόπους τους μέχρι να αποκαλυφθούν σε μια κατάσταση και εκεί πρέπει να προσέξουν να μην παρεκτραπούν μέσα στην επιδεικτικότητα που τους χαρακτηρίζει. Οι περισσότεροι από όσους έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα, διαθέτουν πολύ ανεπτυγμένα τεχνικά ταλέντα και γίνονται τρομεροί ανταγωνιστές αφού σπάνια χάνουν.

Οι πιο εσωστρεφείς θα πρέπει να προσέξουν την τάση τους να καταπιέζουν την επιθετικότητα τους φοβούμενοι ότι αν την εκφράσουν μπορεί να βλάψουν τους άλλους και τον εαυτό τους. Στους εξωστρεφής, η επιθετικότητα αυτή εκφράζεται συνήθως με το είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί, με το ρίσκο να γίνουν βίαιοι.

Παραδόξως, όταν είναι μόνοι τους με αυτούς που νοιώθουν άνετα, μπορεί να φανούν παθητικοί ακόμα και υπάκουοι. Πάντως, και οι δύο τύποι ανθρώπων αυτής της ημέρας, συχνά, φαίνονται κάτι άλλο από αυτό που είναι πραγματικά. Το προσωπικό τους κίνητρο είναι συνήθως κάποιο χόμπι που τους ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο και από το επάγγελμα τους και δεν διστάζουν να δώσουν απεριόριστη ενέργεια σε αυτό το κομμάτι. Όταν είναι σε επαφή με το περιβάλλον τους και τις επιθυμίες των άλλων μπορεί να είναι πολύτιμοι συμμετάσχοντες στην κοινωνία.

Επειδή είναι πολύ κλειστοί άνθρωποι, το να επιλέξουν κάποιους για φίλους τους, είναι αληθινό κομπλιμέντο.

Γεννημένοι στις 30 Ιουνίου: Lena Horne, Harry Blackstone Jr, Buddy Rich

πηγή: eorti