Τη λειτουργία θερινών τμημάτων εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας τεσσάρων επιπέδων ανακοίνωσε ο δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Τεχνολογίας & Εκπαίδευσης της πόλης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, τα θερινά μαθήματα που ξεκίνησαν από εχθές 12 Ιουλίου θα διεξάγονται σε 4 επίπεδα:

1. Επίπεδο αρχαρίων, 80 ωρών. Τα τμήματα αυτού του επιπέδου μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι θέλουν να αποκτήσουν τις στοιχειώδεις γνώσεις της αγγλικής γλώσσας, με σκοπό στη συνέχεια να μπορούν να ενταχθούν σε τμήματα που παρέχουν πιστοποιήσεις.

2. Επίπεδο B1 Achiever (αντίστοιχο pre-Lower), 80 ωρών. Σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται και προετοιμάζονται για εξετάσεις πιστοποίησης αναγνωρισμένης (και από το ΑΣΕΠ) γνώσης της αγγλικής γλώσσας μετρίου επιπέδου.

3. Επίπεδο B2 Communicator (αντίστοιχο Lower), 100 ωρών. Σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται και προετοιμάζονται για εξετάσεις πιστοποίησης αναγνωρισμένης (και από το ΑΣΕΠ), γνώσης της αγγλικής γλώσσας καλού επιπέδου.

4. Επίπεδο C2 Mastery (αντίστοιχο Proficiency), 120 ωρών. Σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις πιστοποίησης αναγνωρισμένης (και από το ΑΣΕΠ) γνώσης της αγγλικής γλώσσας αρίστου επιπέδου.

Τα μαθήματα γίνονται στις αίθουσες διδασκαλίας της ΚΕΤΕΔΑ, στην Οδό Ολυμπίας & Επταλόφου και προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε τέσσερις μήνες για τα επίπεδα Beginners & Pre-Lower και σε πέντε για τα επίπεδα Lower & Proficiency.