Το ποσό των 15.000 ευρώ, εξ ιδίων πόρων, θα δώσει ο δήμαρχος Σάμου, στους λεωφορειούχους των ΚΤΕΛ, προκειμένου να αρχίσουν ξανά τις μεταφορές των μαθητών. «Αν τα πάρουμε αύριο, την Τρίτη θα ξεκινήσουμε το έργο μας», είπε εκπρόσωπος των ΚΤΕΛ.

Προσωρινή λύση, αλλά και ανάσα στους μαθητές των δημοτικών διαμερισμάτων, έδωσε ο δήμαρχος Σάμου Στέλιος Θάνος. Στη συνάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Καρλοβάσου, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, στην οποία παραβρέθηκαν γονείς, εκπρόσωπος των ΚΤΕΛ, μέλη της ΕΛΜΕ, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και άλλοι, ο κ. Θάνος είπε πως θα δώσει ο ίδιος, από το βιβλιάριό του, όπως χαρακτηριστικά είπε, το ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να μπορέσουν οι μεταφορείς να ξεκινήσουν άμεσα τη μεταφορά των μαθητών, μέχρις ότου πληρωθούν, εκτιμώντας πως αυτό θα γίνει σε 10 περίπου ημέρες.

Η πρόταση του έγινε αποδεκτή από τον εκπρόσωπο των ΚΤΕΛ, που είπε πως με το ποσό αυτό θα μπορέσουν την Τρίτη να ξεκινήσουν τα μαθητικά δρομολόγια και εκτίμησε πως θα είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν στο έργο τους για περίπου 10 ημέρες.

Πηγή: armoniaradio.gr