Η Κάμαλα Χάρις είναι η κερδισμένη του χθεσινού ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα τουλάχιστον με τις εκτιμήσεις των αμερικανικών ΜΜΕ.

Αυτό επιβεβαιώνει και το εξώφυλλο του «Time», που δείχνει τον Τραμπ σε ένα γκολφ καρτ, εγκλωβισμένο σε μία ανηφόρα και τη φράση «Σε μπελάδες».

«Πώς η Κάμαλα Χάρις τον έβγαλε εκτός κούρσας» τιτλοφορείται το άρθρο του περιοδικού για τη χθεσινή «κόντρα» των υποψηφίων προέδρων.

Η σύγκρουση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Κάμαλα Χάρις υπογράμμισε πόσο δραματικά έχει αλλάξει η κούρσα για την προεδρία από τα μέσα του καλοκαιριού, όταν ακόμη και κορυφαίοι Δημοκρατικοί παραδέχθηκαν ότι ο Τραμπ φαινόταν να «αφήνει πολύ πίσω» τον Μπάιντεν. Όσο ξεκάθαρο είναι ότι ο Τραμπ θα ήθελε να είναι ακόμη συνυποψήφιος του Μπάιντεν άλλο τόσο ξεκάθαρο είναι ότι η Χάρις τον έχει ταρακουνήσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το «Time» αναφέρεται στις γκριμάτσες του Τραμπ, όποτε του έκανε μία σοβαρή ερώτηση η Κάμαλα Χάρις, η οποία, από την πλευρά της, αποφάσισε να ακολουθήσει τη στρατηγική του δολώματος, θέλοντας να τον οδηγήσει σε αρκετές άβολες για τον ίδιο αλήθειες.

«Στα εννέα χρόνια από τότε που ο Τραμπ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο, κανένας αντίπαλος -Δημοκράτης ή Ρεπουμπλικάνος- δεν τον αντιμετώπισε τόσο ψύχραιμα», αναφέρει το δημοσίευμα.