Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ατόμου που αγνοείται μετά από πτώση με «παραπέντε» τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (27/8) από την περιοχή των Πλαταιών Βοιωτίας.

Στην πτήση συμμετείχαν δύο άτομα, αναφέρει το lamiareport, εκ των οποίων ο ένας προσγειώθηκε κανονικά στον προβλεπόμενο χώρο και είναι καλά στην υγεία του, ενώ αγνοείται ο 60χρονος συναθλητής του που είναι από το Μεσολόγγι.

Ο πρώτος χειριστής του αλεξιπτώτου πλαγιάς ήταν κι αυτός που ενημέρωσε την Αστυνομία, αφού περίμενε κάποια ώρα μέχρι να διαπιστώσει και να ανησυχήσει ότι κάτι συνέβη στον άλλο χειριστή.

Η Αστυνομία με τη σειρά της ζήτησε τη συνδρομή και της Πυροσβεστικής και στην επιχείρηση εντοπισμού πλέον συμμετέχουν πυροσβέστες από την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία, την 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, καθώς και Ομάδα ΣμηΕΑ (drone).

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ατόμων που γνωρίζουν από πτώσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς και υπολόγισαν τις διευθύνσεις των ανέμων, δύναται ο 60χρονος να έχει παρασυρθεί ακόμα και στην περιοχή των Βιλλίων και οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε μια ακτίνα 10 χιλιομέτρων γύρω από το σημείο εκκίνησης.