Μουσική από λαϊκά τραγούδια έπαιζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Αχιλλέα Μπέου, την ώρα που στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Βόλου άρχισαν οι τοποθετήσεις των συμβούλων της ομάδας μειοψηφίας.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θάνος Θεοδώρου, ήταν αδιάφορος και ο Αχιλλέας Μπέος ζητούσε από τους συμβούλους του να «ανεβάσουν» τον ήχο στα κινητά, ενώ ο ίδιος τραγουδούσε και γελούσε.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φώναζε πως η ομάδα μειοψηφίας αποτελείται από δημοκράτες του «κ…ου» και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωνε πως μαθήματα δημοκρατίας και ευπρέπειας δεν δέχεται, επειδή οι συνάδελφοί του διέσυραν τις διαδικασίες.  Ο ίδιος δέχτηκε κριτική για επιβολή αρρωστημένων καταστάσεων στο Συμβούλιο.

Ο δήμαρχος Βόλου και οι σύμβουλοί του έβρισκαν ξεκαρδιστικό το σκηνικό, με τον Αχιλλέα Μπέο να τραγουδάει και τα κινητά να παίζουν τούρκικο αμανέ.

Ο Αχιλλέας Μπέος, που δήλωσε πως αυτός αποφασίζει για την έναρξη των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 12.30 το μεσημέρι, όταν όλα τα μέλη των μειοψηφιών είναι εργαζόμενοι, κατηγόρησε τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Νίκο Παπαπέτρο, για τη σημερινή απουσία του από την συνεδρίαση και του απάντησε ο εκπρόσωπος της παράταξης, κ. Τσάμης, ότι είναι θράσος να μιλά ο Μπέος για ενδιαφέρον στα ζητήματα της πόλης, όταν, αφού βρίζει τους πάντες, αποχωρεί από τα συμβούλια, για να δει ποδοσφαιρικούς αγώνες.