Στην πρόσφατη έκθεση HO.RE.CA. στην κορυφαία έκθεση για τους κλάδους του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης πραγματοποίησε μια δυναμική επιστροφή, παρουσιάζοντας τις μοναδικές συνταγές των μπυρών της και την αφοσίωσή της στην ποιοτική ελληνική μπύρα, ενώ αποκάλυψε τις ανανεωμένες ταυτότητες των μαρκών PILS HELLAS και ΕΖΑ, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μυρωδιές κριθαριού και λυκίσκου με σύγχρονες γευστικές επιλογές.

Χιλιάδες επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης και να βιώσουν έναν κόσμο όπου κυριαρχεί ο ζήλος και η προσήλωση για ποιοτική και ελληνική μπύρα από την περιοχή της Αταλάντης. 

Οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την PILS HELLAS, μια μπύρα ιδιαίτερα  δροσιστική, ευκολόπιοτη, με χαρακτηριστική ελαφριά πικράδα, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η   νέα της ταυτότητα που αντικατοπτρίζει την ελληνικότητα, έχοντας πλέον περήφανα σαν υπογραφή της, την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης. Η χειρόγραφη «Αταλάντη», το  χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο μπλε και η ένταξη της τοξοβόλου σαν brand icon εκμοντερνίζουν την μάρκα και κάνουν την PILS HELLAS, μια μπύρα για την Ελλάδα του σήμερα και του αύριο. 

Οι Premium μπύρες ΕΖΑ Lager, ΕΖΑ Pilsener & ΕΖΑ Alcohol Free «επανασυστήθηκαν» στο κοινό, καθώς ήταν εκεί και πρωταγωνίστησαν με τις νέες συσκευασίες και την ανανεωμένη ταυτότητά τους, διατηρώντας πάντα την εικόνα υψηλής ποιότητας, βασισμένη στις μοναδικές συνταγές και τα αρώματά τους. 

Δεν έλειψαν και οι υπόλοιπες μάρκες, όπως οι ξεχωριστές Odyssey White, Red, και Dark, η καλοκαιρινή Blue Island και η απαιτητική Gulden Draak. 

Η εταιρεία, ιδρυθείσα το 1989, επιβεβαίωσε και πάλι τη θέση της ως μία από τις κορυφαίες ανεξάρτητες ζυθοποιίες στην Ελλάδα. Η προσήλωση στην ποιότητα, η δημιουργία μπυρών με χαρακτήρα που σέβονται το περιβάλλον και η αναζήτηση νέων γευστικών εμπειριών, αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης. Με τη δυναμική της επιστροφή στην HO.RE.CA., η εταιρεία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην ανάδειξη της ελληνικής μπύρας, προσκαλώντας όλους να γνωρίσουν την πλούσια γκάμα των προϊόντων της, από τις κλασικές επιλογές έως τις πιο εξειδικευμένες γεύσεις.