Η Ομάδα Παιχνιδιών Φαντασίας και Ρόλων του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας Θέρμης προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μια πρωτότυπη απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τους καθιερωμένους τρόπους διασκέδασης με το 8ο Φεστιβάλ Φαντασίας που διοργανώνεται σήμερα και αύριο στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

Με επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια μινιατούρες με συστήματα προσομοίωσης αρχαίων και ναπολεόντειων μαχών με φιγούρες, παιχνίδια με κάρτες από συλλογές, καθώς και παιχνίδια ρόλων και δοκιμασίας (RPG) ποικίλης θεματολογίας ξεκινάει ένα ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και του ομαδικού παιχνιδιού. Το Φεστιβάλ Φαντασίας διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2002 με σκοπό τη συγκέντρωση των φίλων των επιτραπέζιων παιχνιδιών, των παιχνιδιών στρατηγικής και του μοντελισμού, την ενημέρωση όσων δεν σχετίζονται με το χώρο και την υπενθύμιση διαχρονικών αξιών, όπως το παιχνίδι.

Στην Ομάδα Παιχνιδιών Φαντασίας και Ρόλων του Τοπικού Συμβολίου Νεολαίας Θέρμης, η οποία με τη δράση της μυεί στον κόσμο της φαντασίας, της ομαδικότητας της δημιουργικότητας και του παιχνιδιού ολοένα και περισσότερους ενδιαφερόμενους, συμμετέχουν νέοι ηλικίας 16 έως 29 ετών.

Περισσότεροι από 250 επισκέπτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Θέρμης και του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας με τη στήριξη των οποίων διοργανώνεται το Φεστιβάλ.

Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης
8 – 9 Ιανουαρίου 2011
Σάββατο – Κυριακή 11.00-20.00
Είσοδος και συμμετοχή ελεύθερη