Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού ασπράδια αβγού
  • 1 κ. γλ. πάπρικα
  • 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 φύλλα φρέσκο βασιλικό
  • 1/2 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
  • 2 κ. σ. φέτα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα ασπράδια του αβγού με την πάπρικα.
  2. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μαγειρέψτε το μείγμα με τα ασπράδια για ένα λεπτό.
  3. Τοποθετήστε τα φύλλα βασιλικού πάνω από την ομελέτα και μαγειρέψτε για ακόμη ένα λεπτό.
  4. Προσθέστε και το αβοκάντο και γαρνίρετε με τη φέτα.
  5. Συνεχίστε το μαγείρεμα για επιπλέον 3 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να λιώνει η φέτα.