Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού ασπράδια αβγού
- 1 κ. γλ. πάπρικα
- 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 3 φύλλα φρέσκο βασιλικό
- 1/2 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
- 2 κ. σ. φέτα
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα ασπράδια του αβγού με την πάπρικα.
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μαγειρέψτε το μείγμα με τα ασπράδια για ένα λεπτό.
- Τοποθετήστε τα φύλλα βασιλικού πάνω από την ομελέτα και μαγειρέψτε για ακόμη ένα λεπτό.
- Προσθέστε και το αβοκάντο και γαρνίρετε με τη φέτα.
- Συνεχίστε το μαγείρεμα για επιπλέον 3 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να λιώνει η φέτα.