Υλικά
- 450 γρ. σπαγγέτι
- 4 κ. σ. ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
- 1/4 φλ. τσαγιού αντζούγιες ψιλοκομμένες
- 1 φλ. τσαγιού κρουτόν
- 1 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Πιπέρι
- 4 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Εντωμεταξύ, σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά και σοτάρετε το σκόρδο με τις αντζούγιες για 2 λεπτά, ανακατεύοντας σταδιακά.
- Προσθέστε τα κρουτόν και κατεβάστε από τη φωτιά.
- Ρίξτε το μαύρο πιπέρι και το φρέσκο μαϊντανό και ανακατέψτε.
- Ανακατέψτε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, σερβίρετε και γαρνίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.