Υλικά

  • Για τη βάση
  • 4 φλιτζάνια έτοιμο παγωτό φράουλα μαλακό
  • 1 συσκευασία  των 180 γραμμαρίων μπισκότα της επιλογής σας
  • 1/4 φλιτζανιού σιρόπι σοκολάτας
  • 1/4 φλιτζανιού κομμάτια καραμέλας
  • 4 φλιτζάνια έτοιμο παγωτό καϊμάκι μαλακό
  • Για τη γέμιση
  • 300 γραμμάρια  τυρί κρέμα ή ανθότυρο (προαιρετικά)
  • 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε σαντιγί (όχι πάρα πολύ σφικτή)
  • 200 γραμμάρια φράουλες κομμένες στη μέση

Εκτέλεση

  1. Απλώστε στο πάτο ενός ταψιού κυκλικού μεσαίου μεγέθους τα θρυμματισμένα μπισκότα.
  2. Περιχύνουμε με 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σοκολάτας, και πασπαλίζουμε με 2 κουταλιές της σούπας κομμάτια καραμέλας.
  3. Ψήνουμε την βάση στο φούρνο για 20 λεπτά.