Υλικά
- Για τη βάση
- 4 φλιτζάνια έτοιμο παγωτό φράουλα μαλακό
- 1 συσκευασία των 180 γραμμαρίων μπισκότα της επιλογής σας
- 1/4 φλιτζανιού σιρόπι σοκολάτας
- 1/4 φλιτζανιού κομμάτια καραμέλας
- 4 φλιτζάνια έτοιμο παγωτό καϊμάκι μαλακό
- Για τη γέμιση
- 300 γραμμάρια τυρί κρέμα ή ανθότυρο (προαιρετικά)
- 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε σαντιγί (όχι πάρα πολύ σφικτή)
- 200 γραμμάρια φράουλες κομμένες στη μέση
Εκτέλεση
- Απλώστε στο πάτο ενός ταψιού κυκλικού μεσαίου μεγέθους τα θρυμματισμένα μπισκότα.
- Περιχύνουμε με 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σοκολάτας, και πασπαλίζουμε με 2 κουταλιές της σούπας κομμάτια καραμέλας.
- Ψήνουμε την βάση στο φούρνο για 20 λεπτά.