Η Grey Goose, η πρώτη super premium vodka στον κόσμο, ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Virgin Galactic, την αεροπορική εταιρεία που θα πραγματοποιήσει την πρώτη επιβατική πτήση στο διάστημα! Η συνεργασία αυτή γεννήθηκε από την κοινή φιλοσοφία των δύο εταιρειών ότι «κάθε ξεχωριστό κατόρθωμα είναι εμπνευσμένο από τα πιστεύω μας», τόνισαν ο ιδρυτής της Virgin Galactic Sir Richard Branson και ο δημιουργός της GREY GOOSE Francois Thibault.

Η συνεργασία αυτή των δύο iconic brands ανακοινώθηκε σε ένα φαντασμαγορικό πάρτυ στο Πλανητάριο της Νέας Υόρκης. Η πρώτη επιβατική διαστημική πτήση θα σηματοδοτήσει την έναρξη αυτής της ξεχωριστής συνεργασίας. Καθώς η Virgin Galactic θα κάνει πραγματικότητα τις πτήσεις αναψυχής στο διάστημα, η Grey Goose θα κάνει το ταξίδι ακόμα πιο συναρπαστικό προσφέροντας εξαιρετικά cocktails, ξεχωριστές εμπειρίες και μια σειρά από limited edition φιάλες. Οι πρώτοι επιβάτες που θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο διάστημα θα απολαύσουν μοναδικά cocktails για το καλωσόρισμα του πρωτοποριακού αυτού εγχειρήματος.

Οι εταιρείες, GREY GOOSE and VIRGIN GALACTIC, δημιουργήθηκαν από πρωτοπόρους που διακατέχονται από την αποφασιστικότητα να λειτουργούν με γνώμονα το πάθος και το θάρρος και να βλέπουν πιθανότητες εκεί που οι άλλοι τις αγνοούν.

Ο Francois Thibault πίστεψε ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ξεχωριστή βότκα απαράμιλλης ποιότητας από την περιοχή του Cognac (δυτική Γαλλία) χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, τις γνώσεις του ως maître de chai και μια μοναδική διαδικασία απόσταξης, δημιούργησε μια βότκα με εξαιρετικά εκλεπτυσμένη γεύση και ιδιαίτερο χαρακτήρα, την GREY GOOSE.

Ο Sir Richard Branson, ιδιοκτήτης της Virgin Group, ενσαρκώνει το πνεύμα του FLY BEYOND που βρίσκεται στην ψυχή της GREY GOOSE, όντας ο πρώτος που εγκαινιάζει τα επιβατικά ταξίδια στο διάστημα επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι είναι ένας οραματιστής που καταφέρνει να κάνει τις ιδέες του πραγματικότητα.