Σεμινάρια στο χώρο των τροφίμων και ποτών πραγματοποιεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ) στο πλαίσιο του Διεθνικού Έργου TECH.FOOD. Συγκεκριμένα διοργανώνονται τα παρακάτω σεμινάρια:
– «Νέες Τεχνολογίες στην Αποθήκευση και στη Διανομή Τροφίμων και Ποτών».
Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο κεντρικό κτίριο του ΕΒΕΑ, την 13η Ιουλίου 2011, στις 5 το απόγευμα στον 8ο όροφο, με τη συμμετοχή επιστημόνων του κλάδου και Ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου.
– «Λειτουργικά Τρόφιμα: Νέες τάσεις και δυνατότητες καινοτομίας». Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο κεντρικό κτίριο του ΕΒΕΑ, την 11η Ιουλίου 2011, στις 17.00 μμ, 8ος όροφος, με τη συμμετοχή επιστημόνων του κλάδου και Ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου.
Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν ευκαιρία δικτύωσης και ενημέρωσης των επιχειρήσεων σχετικά με τις νέες τάσεις στην αποθήκευση και τη διανομή τροφίμων και ποτών, τα λειτουργικά τρόφιμα, το θεσμικό πλαίσιο για τον χαρακτηρισμό τους καθώς και ευκαιρίες καινοτομίας στον τομέα.