Την Πέμπτη στις 12 Μαρτίου, δίνουμε ραντεβού στο J Cocktail Bar στην Κηφισιά, για να διασκεδάσουμε με τις μουσικές επιλογές του Nick Zois, γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού από το Radio Dee Jay. Το μοναδικό dj set θα ξεκινήσει στις 21.00, υποσχόμενο μια νύχτα διασκέδασης που θα μας μείνει αξέχαστη.

Το J Cocktail Bar, άλλωστε, είναι ένα από τα καθιερωμένα στέκια της Κηφισιάς που ξεχωρίζει για τις θεματικές βραδιές και τα πολλά events που διοργανώνει.

Σε μοντέρνες γραμμές και New York Style, γενικότερα, από το Δεκέμβριο του 2012 όποτε και προστέθηκε στο δυναμικό της Κηφισιάς, συγκαταλέγεται στις αγαπημένες επιλογές του κοινού για το συνολικό concept του.

Οι επιλογές της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας (ο κατάλογος δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές καθώς συμπεριλαμβάνει πίτσα, burgers κ.α.), τα προσεγμένα cocktails και η έξυπνη ιδέα του Barlicious menu (μινιατούρες φαγητού για το μπαρ) καθώς και ο ποιοτικός καφές, συμπεριλαμβάνονται στους λόγους που αξίζει να το επισκεφτείτε.

Tip: Μην χάσετε το Sunday morning breakfast με τον πλούσιο μπουφέ.

Info:
Καθημερινά: από τις 08.00
Τιμές: από 14 ευρώ/άτομο, από 7 ευρώ (cocktail)
Αργυροπούλου 6, Κηφισιά
Τηλ. 210 8013896
www.facebook.com/JCocktailBar


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!