Τρία διαφορετικά events στη σειρά από Παρασκευή (06/03) μέχρι Κυριακή (08/03), θα σας μετατρέψουν σε θαμώνες του Bourbon, από τα πιο classic bars, όχι μόνο της Γλυφάδας, αλλά ολόκληρης της Αθήνας, το τριήμερο που ξεκινάει από σήμερα!

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Παρασκευή βράδυ απολαμβάνουμε τους αγαπημένους μας Burger Project, από τα πλέον αγαπημένα νεανικά συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, live στο Bourbon. Το Σάββατο τη σκυτάλη παίρνουν οι The Rockaholics, μια ομάδα 5 φίλων με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για τη rock μουσική σκηνή, ενώ την Κυριακή το παρών δίνουν οι IsNoGood, για ένα live που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστο.

Με μια άκρως ενημερωμένη κάβα –στην μπάρα του θα βρείτε premium ουίσκι, παλαιωμένες βότκες και μεγάλη ποικιλία σε επιλεγμένες ετικέτες– το Bourbon ξεχωρίζει αδιαμφισβήτητα για τον αυθεντικό χαρακτήρα του με ιδιαίτερη έμφαση στο ουίσκι.

Στο Bourbon θα βρείτε και διάφορες προτάσεις για να συνοδεύσετε το ποτό ή το cocktail σας (και αυτά βασισμένα στο ουίσκι) σε μορφή τσιμπημάτων για όλη την παρέα, όπως tapas, mini burgers, γαρίδες πανέ, σουβλάκια κοτόπουλο, ποικιλίες αλλαντικών, αλλαντικών και τυριών και finger food.



Tip
: Η μουσική τις ημέρες που δεν υπάρχει κάποιο live κινείται σε rock και pop dance ρυθμούς.

Info:
Τετάρτη-Κυριακή: από τις 21.00 (Ιούλιο & Αύγουστο κλειστά)

Τιμές: 7 ευρώ (ποτό), από €8 ευρώ (cocktail)
Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα
Τηλ. 210 9647600

www.bourbonbar.gr
www.facebook.com/BourbonBarGlifada


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!