Οι ιδιοκτήτες του fish restaurant Fish Co. Platters στο Ψυχικό κατάγονται από τη Νότια Αφρική -όπως και ο σεφ- και φιλοδοξούν να συστήσουν στο ελληνικό κοινό στην κουζίνα της πατρίδας τους με συνταγές που προέρχονται, κυρίως, από τη Μοζαμβίκη.

Σε ένα άκρως χαρούμενο και πολύχρωμο περιβάλλον, με έντονα ethnic στοιχεία και χαλαρωτικές μουσικές στη σωστή ένταση, θα έχετε τη δυνατότητα να μυηθείτε σε αυτή την πολυσυλλεκτική κουζίνα, μέσα από πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες γευστικές δημιουργίες.

Πρωταγωνιστές του καταλόγου (όπως και της νοτιοαφρικάνικης κουζίνας) είναι τα θαλασσινά και τα ψάρια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περιλαμβάνει και (ελάχιστες) προτάσεις με κρέας.

=Δοκιμάστε γαρίδες, καλαμαράκια, χταπόδι, μύδια κ.ά. σε διάφορες εκδοχές και να είστε σίγουροι ότι θα βιώσετε μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Μία από τις σάλτσες που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε είναι η καυτερή peri-peri, ενώ από τα πιάτα του θα ξεχωρίσετε το καρπάτσιο χταποδιού, το ψητό φιλέτο τόνου, τις γαρίδες με κάρι μέσα σε γάλα καρύδας που συνοδεύονται με ρύζι και τη σαλάτα prawn star με διάφορες πρασινάδες, φρέσκο κρεμμυδάκι, κρουτόν με σκόρδο, πικάντικες τηγανητές γαρίδες και σάλτσα ταυτόχρονα πικάντικη και γλυκιά.

Tip: Διαθέτει ενημερωμένη λίστα με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών.

Info:

Καθημερινά: 12.00-00.00
Τιμές: Από 25 ευρώ/άτομο (με ποτήρι κρασί)

Περικλέους 11, Νέο Ψυχικό
Τηλ. 210 6711976, 6945 592394
[email protected]
www.fishcoplatters.gr
www.facebook.com/plattersfishco


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!