Το όνομα του Χάρλαν Κομπέν δεν χρειάζεται συστάσεις σε όσους αγαπούν τις σειρές.

Και είναι μάλιστα τέτοιο που θα κάνει σίγουρα πολλούς να τσεκάρουν τη νέα σειρά που ξεκινά πρεμιέρα αυτή τη βδομάδα…

Gone for Good: Τι πρέπει να ξέρεις για την ολοκαίνουρια σειρά του Netflix

https://www.instagram.com/p/CQghZ1yr67-/

Gone for Good τη λένε, Χαμένος για Πάντα ο ελληνικός τίτλος, και είναι μια νέα δουλειά που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Χάρλαν Κομπέν.

Όποιος έχει δει και λατρέψει τον Αθώο, τον Ξένο (The Stranger), το Στα Δάση (The Woods) ή το Safe (Ασφαλείς), ξέρει καλά τι μπορεί να κάνει ο Κομπέν σε όρους μυστηρίου και σασπένς.

Πρόκειται λοιπόν για άλλη μια προσαρμογή βιβλίου του Κομπέν, ο οποίος συνεργάζεται και στο σενάριο. Και έχουμε ξανά μια ιστορία μυστηρίου που έλκει την καταγωγή της από το παρελθόν, επηρεάζει ωστόσο τα πράγματα στο παρόν.

«Δέκα χρόνια αφότου έχασε δύο αγαπημένα του πρόσωπα, ένας άντρας βυθίζεται σε άλλο ένα μυστήριο, όταν η φίλη του εξαφανίζεται», μας λέει το Netflix στη σύνοψη.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, μοιάζει με ιδανική σειρά για καλοκαιρινό «ξεκοκάλισμα», καθώς θα είναι σειρά της μίας σεζόν.

Ο Γκιγιόμ έχει χάσει τους δύο πιο αγαπημένους τους ανθρώπους, τον πρώτο του έρωτα και τον αδερφό του. Δέκα χρόνια όμως μετά την προσωπική τραγωδία η μοίρα χτυπά, όταν πεθαίνει η νέα αγάπη της ζωής του.

«Το Netflix έχει υπάρξει ένας εξαιρετικός συνεργάτης προσαρμόζοντας τα μυθιστορήματά μου σε μια πληθώρα χωρών. Και είναι μεγάλη η συγκίνηση να γυρίζουμε το Gone For Good στη Γαλλία», δήλωσε ο ίδιος ο Κομπεν.

Το Gone For Good είναι μια μίνι σειρά 5 επεισοδίων και κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021…