Η Boulderopista είναι κατασκευασμένη για να εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ανάγκες των αναρριχητών και αυτών που θέλουν να ασχοληθούν με την αναρρίχηση. Ξεφεύγει από την recreational ενασχόληση με το σπορ και προσφέρει την καθαρά αναρριχητική προσέγγιση στο άθλημα.

Μετά από 37 χρόνια αναρριχητικής εμπειρίας μπορούμε να εγγυηθούμε σε όσους θα ήθελαν να ασχοληθούν σοβαρά με το άθλημα ότι εδώ θα βρουν τη σωστή καθοδήγηση και άριστη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ο χώρος διατίθεται για:

– ατομική χρήση: ο κάθε αναρριχητής χρησιμοποιεί την πίστα με προσωπική ευθύνη ακολουθώντας τους όρους λειτουργίας της πίστας

– χρήση με επίβλεψη: η χρήση γίνεται με επιτήρηση κυρίως σε αυτούς που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία με το άθλημα (αρχάριοι) καθώς και σε αναρριχητές που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους.

– ομαδική χρήση (γκρουπ): η χρήση γίνεται από ομάδες ατόμων (προσκόπους, εταιρείες, σχολεία κλπ.) με επίβλεψη, σε ώρες και τιμές που καθορίζονται κατόπιν συνεννοήσεως με τη διεύθυνση

– παιδιά: Η πίστα λειτουργεί παιδικά τμήματα το χειμώνα, Σάββατο και Κυριακή, σε ωράριο το οποίο θα ανακοινωθεί.

Παιδιά ηλικίας από 7 ετών και άνω μπορούν να χρησιμοποιούν την πίστα μαζί με τους ενήλικες εφόσον οι γονείς τους είναι και οι ίδιοι αναρριχητές και βρίσκονται στην πίστα μαζί τους. (οι γονείς έχουν την απόλυτη και προσωπική ευθύνη των παιδιών τους και σε περίπτωση δημιουργίας οποιουδήποτε προβλήματος η πίστα έχει το δικαίωμα να τα απομακρύνει από τη σάλα)

– εκδηλώσεις: ο χώρος διατίθεται για οποιαδήποτε εκδήλωση (πάρτυ, γενέθλια, ομιλίες, προβολές, γυρίσματα, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κλπ.) κατόπιν συνεννοήσεως με την διεύθυνση για τον χρόνο και το κόστος.

Βύρωνος 13, Κάτω Χαλάνδρι, κοντινότερος (150 μέτρα), σταθμός του Μετρό, στάση Χολαργός (μπλε γραμμή)
Τηλέφωνο: 211– 0193797 6974941942

http://www.boulderopista.gr

http://www.facebook.com/Boulderopista