Το Arch café eaterie, το αγαπημένο σας all day στέκι στα βόρεια προάστια, έχει σχεδιάσει δυο προτάσεις για να γιορτάσετε με λάμψη και κέφι, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Για την παραμονή των Χριστουγέννων

Με ένα ευφάνταστο, πολύχρωμο και άκρως γιορτινό μενού τεσσάρων πιάτων  και ζωντανή jazz και funky μουσική σας, υποδέχεται την Παραμονή των Χριστουγέννων, στο  ζεστό και όμορφα στολισμένο χώρο του.

Απολαύστε με τους αγαπημένους σας πιάτα νόστιμα με γεύσεις εκλεπτυσμένες και ιδιαίτερους συνδυασμούς, σε απόλυτο γευστικό Christmas mood!

Συνδυάστε το φαγητό σας με μία επιλογή από τα εξαιρετικά κρασιά της ενημερωμένης λίστας μας και ολοκληρώστε τη γιορτινή βραδιά σας  με κάποιο από τα φημισμένα signature cocktails του Arch.

Αφεθείτε στους ήχους των #Thesmoothmoodproject με τη Βάσια Μαρίνου και τον Γιάννη Ευλογημένο στα πλήκτρα,  που αναλαμβάνουν να ντύσουν μουσικά τη ξεχωριστή αυτή  βραδιά με  live  jazz και funky μουσικές και τραγούδια!

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Το Arch ανεβάζει τα γιορτινά beats και σας περιμένει στο φημισμένο πάρτι του μέχρι πρωίας, για να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά με χαρά, λάμψη και αισιοδοξία!

Συντονιστείτε και χορέψτε  all night long, απολαμβάνοντας  εξαιρετικά signature cocktails και το open bar στους ξεφρενους ρυθμούς της βραδιάς!

Υποδεχθείτε χαρούμενοι το πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς και απολαύσετε το πιο εορταστικό και χορταστικό New Year’s breakfast με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές – όσο αντέχετε!

Κάντε τώρα την κράτησή σας

Open bar & breakfast 50 ευρώ /άτομο

Μενού Παραμονής Χριστουγέννων

70 ευρώ /άτομο

1ο  πιάτο

  • Στήθος πάπιας επάνω σε καραμελωμένα μήλα golden με  γλυκό σταφύλι μέσα σε σιρόπι από λικέρ κεράσι αρωματισμένο με βανίλια και αρμπαρόριζα και ολόκληρα καβουρδισμένα αμύγδαλα.
  • Σορμπέ σαμπάνια τριαντάφυλλο

2ο πιάτο

  • Ανάμεικτη σαλάτα με κινέζικο λάχανο, αντίβ και ραντίτσιο, σολομό Σκωτίας, γαρίδες παναρισμένες με πούδρα φυστικιού Αιγίνης, καραμελωμένο αχλάδι, fleiks καρότου, frozen fruits και vinaigrette cranberry.
  • Σορμπέ μανταρίνι

3ο πιάτο

  • Rib-eye wagyu με καραμελωμένη γλυκοπατάτα σε βούτυρο βανίλιας, τουϊλ παρμεζάνας αρωματισμένη με θυμάρι και sauce demi class αρωματισμένη με μαρόν γλασέ και κουκούτσια κέδρου.

4ο πιάτο

  • Mille feuille με φύλλο κρούστας αρωματισμένοι με ζάχαρη, κανέλα, γαρίφαλο, καρύδι, ξύσμα πορτοκαλιού γεμισμένο με πατισερί μελομακάρονο. Συνοδεύεται από σορμπέ μανταρίνι επάνω σε crumble κουραμπιέ και φρέσκα μύρτιλα.

Κάντε τώρα την κράτησή σας στο Arch café eaterie, εκεί που πάντα κάτι γίνεται!

#keeparching

Arch – café eaterie

Αργυροπούλου 1-3, Κηφισιά

Τηλέφωνο κρατήσεων 210 8080801