Σε έναν εντυπωσιακό χώρο στην Κηφισιά, το Όμικρον, μέλος του oμίλου Καστελόριζο, σας καλεί να ανακαλύψετε τις ενδιαφέρουσες, γευστικές, προτάσεις του πολυβραβευμένου διάσημου σεφ, τις οποίες θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε μόνο για μία φορά. Η βραδιά γαστρονομίας, λοιπόν, που οργανώνει το εστιατόριο στις 24 Φεβρουαρίου με τον Executive Chef Μίλτο Αρμένη και καλεσμένο τον φημισμένο Γάλλο Chef Jerome Serres πλησιάζει! Το πολλά υποσχόμενο μενού θα έχει pairing από επιλεγμένα κρασιά του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη. Μενού 88 ευρώ / άτομο
- Amuse Bouche των σεφ
- Κόκκινο λάχανο με τρούφα, φουαγκρά , καβουρδισμένα αμύγδαλα και πέρλες βαλσάμικου/ Domaine Costa Lazaridi – Semillon 2016 (Ονομασία προέλευσης: ΠΓΕ Δράμα)
- Λαυράκι sous vide με καψαλισμένη πέτσα, καπνιστά καρότα με τρούφα σε ζωμό κουνελιού/ Αμέθυστος Fume 2016 (Ονομασία προέλευσης: ΠΓΕ Δράμα)
- Μοσχαρίσιο καρέ με πούδρα ελιάς και τρούφας, σελινόριζα ποσέ σε ζωμό και σαμπαγιόν μανιταριών μαύρης τρομπέτας/ Οινότρια Γη – Cabernet Αγιωργίτικο 2015 (Ονομασία προέλευσης: ΠΓΕ Αττική)
- Τάρτα σφολιάτας με γαλλικό μπρι, τρούφα, ποσέ αχλάδι και σορμπέ vinsanto/ Domaine Costa Lazaridi – Merlot 2017 (Ονομασία προέλευσης: ΠΓΕ Δράμα)
- Ζωμός παντζαριού με τρούφα, κρέμα μασκαρπόνε και μαρένγκα λεμονιού σε υγρό άζωτο/ Μέθεξις απόσταγμα σταφυλής Μοσχάτο Migniardise των σεφ
Πληροφορίες Δρόσου 1 και Αίγλης 29, Νέα Ερυθραία Τηλ. 210 6202475 www.omikronrestaurant.gr Fb page: Omikron