«….δώστε μας το πάθος σας και υποσχόμαστε να σας κλέψουμε την ψυχή σας…». Με αυτή τη φράση η Λέσχη Κινηματογράφου του Παμμικρασιατικού στην Πάτρα σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις – προβολές της. Σε μια μεγάλη και άνετη αίθουσα εκδηλώσεων όπως αρμόζει σε θεατές που απαιτούν ποιότητα. Σε ένα σύλλογο με ιστορία. Σε μια περιοχή που το παρκινγκ δεν είναι πρόβλημα.

Με είσοδο ελεύθερη σε όλες τις προβολές – εκδηλώσεις, κάθε Παρασκευή, στις 8,30μ.μ. Με συγκροτημένο πρόγραμμα, με ταυτότητα, προβληματισμό και άποψη στην ψυχαγωγία από «εραστές» της κινηματογραφικής τέχνης.

Η ομάδα της Λέσχης Κινηματογράφου δίχως να μένει αποστασιοποιημένη από την κοινωνία, παίρνοντας τα μηνύματα των καιρών προβάλει ένα εναλλακτικό κινηματογράφο, το σινεμά του δημιουργού και όχι των μεγάλων στούντιο και των πολυεθνικών εταιρειών διανομής.

• Παράλληλα στην αίθουσα προβολών φιλοξενείται η έκθεση ζωγραφικής – φωτογραφίας της κ. Αγγέλικα Καρέλλη με τίτλο «Στα ίχνη μιας διαδρομής».

• Αυτή τη Παρασκευή πριν την προβολής της ταινίας «Σαν τον αέρα που αναπνέω… Μουσικοί του κόσμου στην Κρήτη» του Γιώργου Ζέρβα θα υπάρξει μουσική εκδήλωση με Κρητική παραδοσιακή μουσική από τον Σύλλογο Κρητών Φοιτητών Πάτρας «Ο Ψηλορείτης».

Για την επόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Παρασκευή 18 Μαρτίου

Αποχαιρετισμός στα Όπλα… Σκηνοθεσία: Νάνσυ Σπετσιώτη
Διάρκεια 5’ 30’’ μικρού μήκους 2008 Με τους: Σκιαδαρέση Γεράσιμο , Μαλικένζου Έρση, Καρακατσάνη Θύμιο.
Προλογίζει ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών παραρτ. Πάτρας

Περίπτωση Ευριδίκη… Σκηνοθεσία: Φρέντυ Βιανέλλης Διάρκεια 79’ ντοκιμαντέρ 2010

ώρα έναρξης προβολών 8.30μ.μ – είσοδος ελεύθερη