O Shabaam Sahdeeq γνωστός και ως S-dub, είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς και χαρακτηριστικούς mcs της ανεξάρτητης hip-hop σκηνής της Νέας Υόρκης. Έγινε γνωστός στη δεκαετία του 90 μέσα από την Rawkus Records και έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της hip-hop όπως οι Busta Rhymes, Redman, Method Man, Kool G Rap, Common, Mos Def και Eminem μεταξύ άλλων.

Έχει επίσης συνεργαστεί με σπουδαίους παραγωγούς όπως The Alchemist, Hi-Tek και Ayatollah, ενώ σημαντικές και με μεγάλη επιρροή υπήρξαν οι συμμετοχές του στο Sound Bombing και στο Lyricist Lounge δύο από τα πιο γνωστά ραδιοφωνικά hip-hop show στην δεκαετία του 90 στην Αμερική.

H μεγάλη εμπορική επιτυχία ήρθε με το remix του κλασικού πλέον track Simon says σε συνεργασία με τον Pharoahe Monch. Μετά το 2005, και αφού πέρασε τρία χρόνια στην φυλακή που έκοψαν στην μέση την μουσική του πορεία και καριέρα, ο S-Dub επέστρεψε δυναμικά στα σημερινά μουσικά δρώμενα με την επανένωση των Polyrhythm Addicts, το γκρουπ που ίδρυσε μαζί με τους DJ Spinna, Mr Complex και Apani B, και είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση με το πρώτο τους άλμπουμ Rhyme Related.Το 2007 επανενώθηκαν και κυκλοφόρησαν το δεύτερο πολυαναμενόμενο Break Glass.

BIOS Basement: Πειραιώς 84

Τηλ.: 210 3425335

Είσοδος ελεύθερη