To BIOS, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, υποδέχεται τους Lazer Sword, το ηλεκτρονικό ντουέτο που είναι γνωστό για τις δυναμικές ζωντανές του εμφανίσεις, καθώς στα live τους αυτοσχεδιάζουν και πειραματίζονται με τον ήχο τους που, με βάση το hip-hop , εμπεριέχει επιρροές από διάφορα είδη της ηλεκτρονικής σκηνής, δημιουργώντας ένα καινούριο φουτουριστικό μουσικό παζλ.

Oι Lazer Sword είναι ένα ηλεκτρονικό σχήμα που αποτελείται από τον Lando Kal (Antaeus Roy) και τον Low Limit (Bryant Rutledge). Αν και τον τελευταίο καιρό περνούν αρκετό χρόνο στο Βερολίνο, η βάση τους παραμένει το Σαν Φρανσίσκο και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενός μελλοντικού ήχου που προκύπτει από το μπέρδεμα rap, electro, house, disco και grime, δημιουργώντας μια καινούρια ωμή και συναρπαστική μουσική εμπειρία. Το μπάσο, τα synths, το καθαρό electro και οι επιρροές από τα 80s είναι κάποιες από τις βασικές εμμονές του ήχου τους.

Καταργώντας τα μουσικά όρια και συμπεριλαμβάνοντας πάντα στοιχεία hip-hop, electro, disco, garage, ψυχεδελικό ροκ, έχουν αποκτήσει την φήμη ενός πολυτάλαντου σχήματος που ξέρει να ελίσσεται μουσικά, ενώ έχουν μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως ο Flying Lotus,η Mary Anne Hobbs, ο Rustie, οι Chromatics, ο Plastician και ο Mark Pritchard μεταξύ άλλων.

Oι Lazer Sword κατάφεραν να χτίσουν την φήμη τους πολύ πριν την πρώτη τους κυκλοφορία με τις ολοζώντανες εμφανίσεις τους, οι οποίες είναι για αυτούς ταυτόσημες με τη ζωντανή μουσική παραγωγή στην σκηνή, δίνοντας έμφαση στον αυτοσχεδιασμό και το performance.

Μετά από διάφορα remix και αρκετά mixtapes που κυκλοφόρησαν διαδικτυακά, το 2010 κυκλοφόρησαν το ΕP Golden Handshake από την δισκογραφική εταιρεία Numbers, το οποίο πήρε πολύ καλές κριτικές από γνωστά ηλεκτρονικά μουσικά δισκοπωλεία και sites, όπως το Boomkat και το Bleep.Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο τους LP από την Innovative Leisure Records,ετικέτα που ανήκει στους ίδιους. Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, βρίσκονται σε περιοδεία, η οποία συμπεριλαμβάνει την Αθήνα και το BIOS για μια από τις ζωντανές μουσικές performance που τους έχουν καθιερώσει ως ένα από τα πιο δημοφιλή και φρέσκα projects στον μουσικό κόσμο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ