Το «Africa United» διηγείται την απίθανη ιστορία τριών παιδιών από τη Ρουάντα και το στοίχημά τους να πετύχουν το όνειρο της ζωής τους – να πάρουν μέρος στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2010, στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Πηγαίνοντας στην διαδικασία επιλογής, ο Φαμπρίς, ο Ντουντού και η Μπεατρίς μπαίνουν σε λάθος λεωφορείο και περνούν στο Κονγκό. Χωρίς χαρτιά, χρήματα ή μια πειστική ιστορία, τα παιδιά οδηγούνται στον καταυλισμό προσφύγων της Unicef. Χάριν όμως στην εφευρετικότητα και το θράσος τους, οι μικροί ήρωες θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τον καταυλισμό και να διασχίσουν τις αχανείς εκτάσεις της Αφρικής κυνηγώντας το όνειρό τους. Στον δρόμο θα συναντήσουν μια «dream team» παιδιών – προσφύγων που θα τους βοηθήσει να διαχειριστούν μια σειρά ένδοξων, επικίνδυνων και ξεκαρδιστικών περιπετειών.

Στα 3.000 μίλια που καλύπτει το ταξίδι τους, οι θεατές θα συναντήσουν μια Αφρική που λίγοι άνθρωποι έχουν δει μέχρι σήμερα, θα ταξιδέψουν σε επτά χώρες και θα ζήσουν τη χαρά, το γέλιο και την ελπίδα που γεννά ένα απίστευτο ταξίδι συντροφικότητας.

Σκηνοθεσία: Ντεμπς Γκάρντνερ-Πάτερσον
Πρωταγωνιστούν: Ερία Νταγιαμπάτζε, Σανίου Γιοανίτα Κίντου, Ρότζερ Νσενγκιγίουμβα, Σέλι Σίλβερ, Ιβ Ντισένζ

Στους κινηματογράφους από τις 14 Απριλίου

Δείτε το τρέιλερ: