Την ανησυχία του για το γεγονός ότι η Red Bull απείχε από τις επιθυμητές επιδόσεις στις ελεύθερος δοκιμές της Παρασκευής εξέφρασε εν όψει του Grand Prix της Κυριακής στην πίστα της Σανγκάη ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν μόλις δέκατος στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών και σε απόσταση 1,4’’ από τον πρώτο Φελίπε Μάσα με Ferrari.

«Ήταν μία περίεργη μέρα για μας. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα και η διαφορά με τους πρωτοπόρους ήταν μεγαλύτερη από ό,τι θα θέλαμε. Υπάρχουν 2-3 πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και πιστεύω πως θα το μονοθέσιο θα είναι καλύτερο το Σάββατο», δήλωσε ο Γερμανός πιλότος. «Δεν είναι και καταστροφή. Δεν βρισκόμαστε στο σκοτάδι. Ξέρουμε περίπου τι πρέπει να κάνουμε. Θα αναλύσουμε την κατάσταση και θα δούμε», πρόσθεσε.

Πιο ήρεμος φάνηκε ο Μαρκ Γουέμπερ, που είχε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο με διαφορά 0,7’’ από τον Φέτελ. «Ήταν μια καλή μέρα για μας. Υπάρχουν αρκετά γρήγορα μονοθέσια, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Έχουμε λίγη δουλειά να κάνουμε πάνω στο μονοθέσιο, το οποίο δεν ήταν κακό. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα ελαστικά», ανέφερε ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull.

Πηγή: sport-fm.gr