Τα ήρεμα νερά της Φόρμουλα 1 ήρθε να ταράξει μία φήμη που κυκλοφόρησε στα paddock του Μόντε Κάρλο, η οποία ανέφερε πως ο Σεμπάστιαν Φέτελ, όχι μόνο σκέφτεται κάποια μέρα να φορέσει τη φόρμα της Ferrari, αλλά πως έχει ήδη υπογράψει ένα προσύμφωνο με την ιταλική ομάδα!

Ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής (2010-2011) μπορεί να έχει συμβόλαιο με τη Red Bull μέχρι το 2014, ωστόσο το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων», Μάρκο Χέλμουτ, αποκάλυψε πως το συμβόλαιο του Γερμανού είναι κλειστό μέχρι το 2013, ωστόσο υπάρχει ρήτρα για την τελευταία χρονιά, 2014.

Με τον εν λόγω όρο, είτε ο πιλότος, είτε η ομάδα θα μπορούν να διαπραγματευτούν το συμβόλαιο ανάλογα με το πόσο ανταγωνιστικοί είναι.

«Το συμβόλαιο του είναι κλειστό μέχρι το 2013. Για το 2014 υπάρχει ρήτρα σχετικά με την απόδοση της ομάδας και του πιλότου», ανέφερε ο Χέλμουτ.

Ωστόσο, ο Σεμπάστιαν Φέτελ αρνήθηκε την ύπαρξη του προσύμφωνου, «Δεν ξέρω κάτι για αυτό, δεν έχω υπογράψει τίποτα», ανέφερε ο Γερμανός πιλότος.

Με μία τέτοια συμφωνία η Ferrari θα είχε στο δυναμικό της δύο Παγκόσμιους πρωταθλητές, τον Φερνάντο Αλόνσο -έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016- και τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Πηγή: sport-fm.gr