Χάμιλτον και Μάσα δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και ανυπομονούν να ξανατρέξουν την επόμενη σεζόν.

Οι δύο οδηγοί είχαν μια επεισοδιακή σχέση το 2012 αφού είχαν επαφές σε αρκετά γκραν πρι (Μονακό, Μ. Βρετανία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία και Ινδία).

Μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Ιντερλάγκος της Βραζιλίας η σχέση των δύο οδηγών ομαλοποιήθηκε παρά τα τρακαρίσματα του 2011. Ο Βρετανός πιλότος της McLaren έκανε… το πρώτο βήμα και τα πράγματα ξεκαθάρισαν καθώς πήγε και συνάντησε τον Μάσα στο Motorhome της Ferrari.

Ο Φελίπε Μάσα, αργότερα, δήλωσε: «Ποτέ δεν είχα κάτι εναντίον του. Πάντα τον σεβόμουν, ακόμα και φέτος, μετά από όλα αυτά που συνέβησαν. Ήταν καλό που ήρθε, εγώ δεν θα πήγαινα, αφού δεν έκανα κάτι λάθος κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Από τη πλευρά του, ο Xάμιλτον ανέφερε ότι ήταν μια μεγάλη και δύσκολη σεζόν για όλους του οδηγούς και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ καλό που είχαμε μία ωραία κουβέντα με τον Φελίπε, μετά το τέλος του αγώνα. Τον σέβομαι και ανυπομονώ να τρέξω ξανά μαζί του, την επόμενη χρονιά».

Το περιστατικό σχολίασε ο επικεφαλής της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι, σημειώνοντας: «Με μεγάλη χαρά είδα σήμερα τον Lewis Hamilton να έρχεται και να αγκαλιάζει τον Felipe. Ήταν μια πολύ καλή κίνηση και είμαι χαρούμενος που όλα ξεκαθαρίστηκαν».

Περισσότερες ειδήσεις για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στο formulaena.gr