Ακριβώς πριν ένα μήνα έγινε η σχετική «διαρροή» των φωτογραφιών της coupe έκδοσης της ανανεωμένης C Class. Μόλις σήμερα όμως έχουμε τη δεύτερη «διαρροή» των επίσης επίσημων φωτογραφιών της τελικής μορφής του αυτοκινήτου που αναμένεται να παρουσιαστεί στη Γενεύη.

Εμφανισιακά οι φωτογραφίες δεν διαφέρουν από αυτές του προηγούμενου μήνα, πέρα από το γεγονός ότι δείχνουν το μοντέλο σε… κίνηση, με το αυτοκίνητο να φέρει εξωτερικά όλα τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία που είδαμε στην ανανεωμένη C Class.

Από τεχνικής πλευράς το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί τα σύνολα που έχουν ανακοινωθεί και για την σεντάν έκδοση, με την ιπποδύναμη να ξεκινά από τους 120 ίππους και να φτάνει έως τους 306 ίππους, ενώ αναφέρεται και πιθανή έκδοση AMG με τον 5,5 λίτρων V8 κινητήρα και την απόδοση να ξεπερνά τους 500 ίππους, καθώς και την προοπτική για έκδοση «Black Series»!

Μερικά από τα κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα τα οποία αναμένεται να δούμε και στην έκδοση Coupe είναι τα: Attention Assist, Adaptive Highbeam Assist, Park Assist με λειτουργία Parktronic, Lane Keeping Assist και Blind Spot Assist.Τέλος, σας παραθέτουμε το βίντεο σχετικής διαφήμισης που προβλήθηκε στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού, και που παρουσιάζει εκτός από την C Class Coupe, την ανοικτή SLS AMG!

Πηγή: autotriti.gr