Ο αγνοούμενος πατέρας του πιο μικρού σε ηλικία ομήρου της Χαμάς, φαίνεται σε βίντεο να δέχεται άγρια επίθεση από πλήθος Παλαιστινίων.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και αναδημοσιεύει και η Daily Mail, ο πατέρας του Κφιρ Μπίμπας, είναι καλυμμένος με αίμα την ώρα που πλήθος Παλαιστινίων τον χτυπά με μανία.

Αυτοί που τον λιντσάρουν πανηγυρίζουν, βγάζουν selfies και τον απομακρύνουν με μηχανή, στις 7 Οκτωβρίου, ημέρα εισβολής της Χαμάς στο Ισραήλ.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και από τον πρόεδρο του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτζογκ. «Ο κόσμος δεν πρέπει να παραμείνει σιωπηλός μπροστά σε τέτοια εγκλήματα. Φέρτε τους σπίτι τώρα». δήλωσε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σημειώνεται ότι η γνωστοποίηση του συγκεκριμένου απεχθούς περιστατικού έγινε ενώ οι συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς φαίνεται να έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Το αγοράκι μαζί με τον τεσσάρων ετών αδερφό του, Άριελ, είχαν απαχθεί με τη μητέρα τους από τη Χαμάς.

Ο πατέρας Γιάρντεν που είναι περικυκλωμένος από τους τρομοκράτες ζει με την ελπίδα ότι η σύζυγος και τα παιδιά τους είναι ζωντανοί και επιθυμία του είναι να βρεθεί κοντά τους. Πιστεύεται ότι είναι ζωντανός, η τύχη όμως της οικογενείας του παραμένει θολή.

Η Χαμάς και το Ισλαμικό Κίνημα Τζιχάντ, εισέβαλαν στο Ισραήλ, και σκότωσαν 1.200 ανθρώπους ενώ παράλλληλα προχώρησαν στην απαγωγή 250 αμάχων. Δεν είναι σαφής πόσοι είναι οι όμηροι στη Γάζα