Εκτός εαυτού βγήκε ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ, σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC, γιατί θεώρησε ότι το δίκτυο έδινε περισσότερη σημασία στους αμάχους της Γάζας και όχι στις θέσεις της χώρας του.

Σύμφωνα με τον independent.co.uk, δήλωσε πως «η Χαμάς είναι όπως η ISIS. Εισέβαλε σε 30 κοινότητες, προχώρησε σε σφαγές, κατακρεούργησε μέχρι και βρέφη, έκαψε ανθρώπους ζωντανούς. Έβγαλε μέχρι και μωρό από γυναίκα που ήταν έγκυος και στη συνέχεια αποκεφάλισε και τους δύο. Άνδρες της Χαμάς βίασαν νεαρά κορίτσια. Αυτά αντιμετωπίζουμε. Έχουμε το δικαίωμα στην αυτοάμυνα όπως ορίζουν οι συμβάσεις της Γενεύης. Θα υπερπασπιστούμε μέχρι τέλους τον εαυτό μας».

«Φαίνεται να είστε με το μέρος της Γάζας, γιατί όλες σας οι ερωτήσεις αφορούν στους αμάχους της Γάζας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Αυτό δεν είναι αλήθεια. Κύριε Μπένετ, αυτό δεν είναι αλήθεια», είπε η δημοσιογράφος και ο Μπένετ απάντησε πως «εσείς συνεχίζετε τη δική σας ρητορική, αυτοί είστε, δεν χρειαζόμαστε την προστασία σας. Αν πιστεύετε ότι αυτό που κάνετε θεωρείται ισορροπία, τότε στερείστε ηθικής, ντροπή σας».